Petra Kolková

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme především služby v oborerech Kominíci, Komíny. Zpracujeme pro vás cenovou nabídku.

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

paní J. 30.4.2024 - nahlásit
Hodnotím poptávku na komín od firmy teplíčko musím říct že nedoporučuji do dnešního dne mi nedodali revizní zprávu. Ani telefon ani e-mail nemají funkční takže se s nimi nelze spojit a věřte že to trvá už od září a hlavně co je strašné že slibovali skoro až nemožné jak se říká slibem nezarmoutíš. To mé vyjádření.
Václav U. 4.3.2024 - nahlásit
Celkem vše v pořádku, ale slíbili poslat revizi komínu. Ale na to již zapomněli a po urgencích přestali komunikovat.
Miroslav B. 13.12.2023 - nahlásit
Pokud máte hodně času a nepotřebujete mít dílo hotové dle plánu, tak do toho. Sice nechtěli zálohu, ale k dodělání jsem urgoval mnohokrát. Přes sliby, že dorazí, nic... Jako milí chlapi, ale dodací lhůty na měsíce. Jen se modlím, aby byly ty tři sopouchy plně funkční.
Kamil Š. 12.12.2023 - nahlásit
Firma sice komín postavila, ale na konci léta přestala komunikovat a dodnes nemám potřebné slíbené zaplacené a podstatné doklady potřebné ke schválení stavebním úřadem...velké špatné ...
pan H. 2.11.2023 - nahlásit
Zadání zakázky proběhlo na základě zjištění stavu komína a zpracování rozpočtu a rovněž korektního jednání. Nástup na provedení základní operace dle ujednáni, vyskytla se však komplikace s nutností přemístit topidlo. Doporučen odborník a bylo i provedeno jako vícepráce. Současně byla realizována nabídka opravy nadstřešní části komínového tělesa. Termín nebyl dodržen, komunikace ukončena. Po důrazném jednání s majitelkou firmy bylo provedeno ujednané s tím, že rev. technik požaduje dodání stupů pro přístup ke komínu. Tyto jsem obstaral a připravil k montáži na dohodnutý den. Od té doby již uplynul měsíc, práce není dokončena a komunikace žádná. Revizní zpráva též dosud nedodána. Za naši zásadní chybu považuji vyplacení celé sjednané částky za práci na základě slibu dokončení do tří dnů. Každého zájemce důrazně varuji před tímto postupem a doporučuji zadržet část odměny (10-20%) dle rozsahu nedodělku. Odborné provedení prací je ale v pořádku.
Otto K. 2.10.2023 - nahlásit
Jsou to gauneři, vše co chtěli jsem zaplatil, práce nekvalitní za revizi komínu si napočítali 2 000,- Kč a neudělali jí. Nekomunikují, dělají mrtvého brouka. Nikdy bych je nikomu nedoporučil.
Renáta B. 3.8.2023 - nahlásit
Ještě nemáme hotovo, a to bylo původně slíbeno za 24 hodin až 3 dny, ale vedení jen slibuje a po zaplacení nekomunikuje. Stále nemáme doklad o revizi a to je již několik měsíců. Jen se stále vymlouvají.
Ivan S. 11.7.2023 - nahlásit
Zakázka, která měla být hotová během 3 dnů se protáhla na 2,5 měsíce, zejména pro naprostou ignoraci urgencí ze strany zhotovitele, který nereagoval na maily, telefony ani sms. Nereagoval ani na požadavek vrácení zálohy. Doporučuji nezadávat zakázku této firmě, nemáte-li uzavřenou smlouvu s uvedenými finančními sankcemi co se týče termínu zhotovení, jinak se dostanete do nezáviděníhodné situace jako já. 👎 Také zaslání revizní zprávy trvalo asi 14 dní, i když bylo slíbeno do 2 dnů...... 👎 Vzhledem k tak obrovskému prodlení mi závěrečná sleva v ceně přišla velmi malá 👎 Zda byla práce provedena kvalitně posoudím až v topné sezóně, ale vypadá to předběžně, že to bude o.k.
Pavel K. 11.7.2023 - nahlásit
Práce již byla zhotovena ale nedodány podklady: revizní zpráva, rozpis materiálu a fotodokumentace pro pojišťovnu. Firma nekomunikuje ani telefonicky ani mejlem. Vše zaplaceno 110.000 Kč, ale zpráva nikde.
Jitka P. 20.3.2023 - nahlásit
Výborná domluva při zadání zakázky - zástupci firmy přijeli, vše si prohlédli a změřili před vystavením cenové nabídky. Termín provedení prací se ze tří dnů zkrátil na jeden (alespoň to bylo hotové při jednom nepořádku, i když trochu náročné vzhledem k časovému zkrácení). Profesionální přístup i provedení. Celková cena byla v souladu s provedenou prací a velmi přijatelná. Firmu mohu jen doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Mírové náměstí 53, Bezno, 29429
IČ: 17390206

Podobné firmy

ALMEVA EAST EUROPE a.s.
Družstevní 501, Želešice, 66443

Jiří Filip
Havlíčkova 204, Spálené Poříčí, 33561

Daniel Křepelka
Podvesná IV 6484, Zlín, 76001

Jakub Havránek
Nebužely 60, Nebužely, 27734

Ondřej Nágl
Otaslavice 121, Otaslavice, 79806