KR

Hodnocení

Popis činnosti

Inženýrské služby, Projektová dokumentace, Stavební povolení a územní řízení, Stavební dozor, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví.

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Michal Z. 17.8.2021 - nahlásit
Po zveřejnění recenze ze dne 9.4.2021 se mi pan Komenda ozval, uznal chybu a svoji práci dokončil. Stavební povolení jsem získal 27.7.2021.
Michal Z. 9.4.2021 - nahlásit
Pro Vás, kdo zvažují spolupráci s panem Komendou, tak si to důkladně rozmyslete. 30.10.2020 měl odevzdat kompletní projekt dle smlouvy o dílo, ale do dneška 8.4.2021 nám poslal pouze nějaké náčrtky domu bez potřebných formálních náležitostí (kulaté razítko, potřebné technické zprávy atd.). Na pokutu za prodlení 100Kč za den bych být Váma také nespoléhal, pochybuji, že ji nějak vymůžete, vzhledem k tomu, že má pan Komenda dle portálu justice.cz exekuci. Pan Komenda se už půl roku vymlouvá, tvrdí, že požádal o vyjádření, ale ve skutečnosti žádnou žádost nepodal (ověřeno na úřadech). Stále odsouvá termíny, kdy vše dodá, ale nic nedodá a když vidí, že už mu vymluvy nebaštíte přestane reagovat. Pro Vás, kdo jste udělal chybu jako já a vydal se spolupracovat s panem Komendou a máte obdobný problém kontaktujte mě prosím na emailové adrese matrixi@seznam.cz
Petr Z 27.10.2020 - nahlásit
V žádném případě nedoporučuji spolupráci s panem Komendou. Stejná zkušenost jako má pan Jiří B. U pana Komedy objedná projekt rodinného domu. Projekt měl být na stavební úřadě v květnu. Dnes je říjen a projekt není hotový. Pan Komenda o června, kdy psal že je projekt na stavební úřadě neustále lže a slibuje nové termíny, které stejně nedodrží. U pana Komendy objednáno zdivo. Na konci června pan Komenda píše, že zdivo bude dovezeno koncem týden. Stejná situace, je říjen a zdivo nikde. Spolupráce s panem Komendou vypadá asi takto: Pan Komenda slíbí termín. Když se termín blíží, vše je v pořádku. Po překročení termínu následuje nějaká lež a výmluva. Následuje nezvedání telefonu, žádná reakce na mail nebo SMS. Po týdnu následuje další lživý termín. Po poradě s právníkem, byl pan Komenda na konci srpna kontaktován, zvedl telefon a slíbil dokončení projektu a dodání zdiva do konce září. Jak je uvedeno výše, pořád se nic neděje a pan Komenda opět 14 dní nebere telefon.. Jediná možnost jednání s panem Komendou je přes právníky.
Jiří B. 29.1.2020 - nahlásit
Pozor na neseriózní jednání majitele firmy. Ing. Komenda (Pykom s.r.o.)během provádění díla nabídnul obstarání materiálu (střešní tašky). Tento materiál už nepatřil do nasmlouvaného díla. Vystavil fakturu na plnou cenu materiálu. V dohodnuté době dodávky však oddaloval plnění a používal nejrůznější výmluvy/lži. Dokonce vystavil i nepravdivý doklad o finančním toku na konkrétní stavebniny (dodavatel DEK Znojmo). Mé nesčetné urgence dodávky vyvrcholily nereagováním na telefony, SMS, emaily ze strany Ing. Komendy (trvalo to 1 měsíc). Celou záležitost jsem musel vyřešit tak, že jsem si objednanou a zaplacenou krytinu zaplatil podruhé. Tento krok byl nevyhnutelný-nezakrytá stavba nového RD. Po konzultaci s právníkem jsem výše uvedenou záležitost předal Policii ČR. Výsledek byl ten, že Ing. Komenda dlužnou částku vyrovnal započtením do plnění nasmlouvaného rozsahu. Důležité je však to, že více než 1/2 roku neoprávněné manipuloval s fin. prostředky (víc než 1/4 milionu Kč).
Jiří B. 24.5.2019 - nahlásit
Objem prací se při realizaci ukázal větší než v zadání. Dopad do ceny a termínu. Firma nakonec dílo dokončila ve standardní kvalitě.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Blížkovice 223, Blížkovice, 67155
IČ: 00985376

Podobné firmy

RD DONAK s.r.o.
Varšavská 715/36, Praha 2 - Vinohrady, 12000

Ing. Lukáš Počík
E. Krásnohorské 1717/10, Litoměřice, 41201

Michal Kolář
Brodská 1987/76, Žďár nad Sázavou - Žďár nad Sázavou 3, 59101

Tomáš Dvořák
Novoborská 614/15, Praha 9 - Prosek, 19000

LP omítky s.r.o.
Marie Pavlíkové 1893, Tišnov, 66601