Václav Bihunec

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Elektrikáři, Zahradníci, Kotle, Karmy, Teploměry a termostaty, Podlahové vytápění, Otopná tělesa, Izolace, Čerpací technika, Ostatní, Kabely,…

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Milada T. 27.9.2021 - nahlásit
Vše v pořádku
Ondřej K. 16.8.2021 - nahlásit
S panem Bihuncem a jeho kolegou jsme se po prohlídce bytu, upřesnění prací a po zaslání jeho cenové nabídky dohodli na realizaci. Několikrát jsem se ptala, zda mají zkušenosti z panelovým domem, jestli to vůbec někdy dělali, pan Bihunec se mi zdál dost mladý. Potvrzovali, že ano, že několik bytů už dělali, že v pohodě. 30.6.2021 jsem panu Bihuncovi předala klíče od bytu s tím, že druhý den začnou. 7.7.2021 jsem mu volala na mobil, potřebovala jsem ještě doladit něco v koupelně. Mobil mi típnul a napsal, že je zaneprázdněn, že co nejdříve zavolá. Bohužel se nic nestalo, takže jsem 12.7. poslala zprávu, jak jsou s prací daleko a zda není nějaký problém. A zase nic. 13.7. jsem znovu zavolala na mobil, ovšem od té doby je číslo neexistující. Ještě ten den jsem napsala e-mail jestli se něco neděje a jak to vypadá, ale pan Bihunec nekomunikuje. Číslo neexistuje, na e-mail neodpovídá. Nakonec 19.7. jsme tedy jeli na byt podívat se co se děje. Našli jsme jen ve schránce od pana Bihunce klíče od bytu a žádné vysvětlení. V bytě nás čekalo překvapení, z části rozbité zdi, kde vykukuje stará instalace, na některých zdech z části vysekané a nedodělané drážky na kabely, chaos a nefunkční elektřina. Vydali jsme se tedy za panem Bihuncem na adresu firmy Kosov 12 a zjistili, že je to takový neudržovaný zabordelený dům, nikde nikdo, jen nám sousedi potvrdili, že tam pan Bihunec jen někdy přespává. Adresa, kterou uvádíte na Vašich tránkách není správná, je to Kosov 12, 789 01 a vypadá to, že má ještě jednu adresu v Rapotíně u Šumperka.Tak takto vypadá práce pana Bihunce bez jakého koli vysvětlení. Zbyly mi jen oči pro pláč a rozbitej byt. Pan Bihunec Je zřejmě jen neschopný podvodník. Takto se seriózní podnikatel nechová. Zvažuji proto trestní oznámení na pana Bihunce.
Kri 21.7.2021 - nahlásit
Pan Bihunec se na základě mé zadané poptávky ozval s nabídkou provedení nové el.instalace v bytě v paneláku. Prvotní jednání i zaslání cenové nabídky proběhlo v pořádku, na mou otázku, zda mají zkušenost s panelákem mě ujišťoval se svým kolegou, že ano, že paneláky dělaíj. 30.6.2021 jsme se s panem Bihuncem opět v bytě setkali a po zakreslení zásuvek a vedení el.instalace jsem panu Bihuncovi předala klíče od bytu, s tím, že druhý den začnou s prací. Od té doby jediná komunikace ze dne 7.7. ,kdy jsem telefonicky potřebovala ještě něco upřesnit, ale telefon pan Bihunec vytípnul a odeslal zprávu, že je zaneprázdněn a ozve se co nejdříve. Od té doby je telefon nedostupný- neexistující číslo, na e-mail neodpovídá, prostě žádná komunikace. Dnes tj. 19.7.2021 jsme se tedy jeli podívat do bytu, kde měla být práce provedena. Klíče od bytu jsem bez jakékoliv zprávy našla hozené ve schránce a v bytě nás čekala katastrofa. Z části flexou prořezané drážky na některých stěnách v obýváku a kuchyni, někde nad podlahou odhalené kabely, nevím zda nové, nebo jen odhalené ty původní, chaos a nefunkční elektrika v celém bytě. A pan Bihunec zmizel. Jeli jsem tedy na udanou adresu kterou uvádí jako adresu firmy / ostatně není pravdivá, jelikož Kolšov 12 je pod poštou Zábřeh 78901 a ne pod Rapotínem, jak jsem později zjistila po řádném přečtení údajů o firmě/ na adrese samozřejmě nikdo a podle sousedů zde prý pouze přespává, je to spíš taková polorozpadající se špeluňka. Bohužel musím konstatovat, že jsem zřejmě nalítla podvodníkovi, který nabízenou práci vůbec neumí. Bohužel teď sama nevím, jak to budu řešit, zvažuji trestní oznámení za podvod a poškození cizí věci. Takto se solidní rádoby ,,firma" rozhodně nechová.
Michal K. 29.4.2021 - nahlásit
Rychlá domluva i následné zhotovení.
Josef V. 5.2.2021 - nahlásit
Dnes (4. 2. 2021) se ohlásil mladík elektrikář pan Bihunec a v odpoledních hodinách přijel, závadu našel a opravil. Zaslouží pochvalu, vše v naprostém pořádku. Děkuji.
Dagmar D. 1.2.2021 - nahlásit
Rychlost, spolehlivost, kvalita ...

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kosov 12, Rapotín, 78813
IČ: 09062947

Podobné firmy

Miroslav Petlach
Práčata 775/7a, Brno - Bosonohy, 64200

Karel Tomáš
U Tržnice 413/7, Opava, 74705

Aleš Flégl
Bořetín ev. č. 3, Stružnice, 470 01

Petr Dibelka
Vilémov č.p. 229, Vilémov, 58283

Robert Tomečka
Blazice 69, Blazice 69, 76861