Jan Novák

Hodnocení Fotogalerie

Popis činnosti

nabízíme interiérové přestavby, rekonstrukce, bytů, rekonstrukce RD, rekonstrukce bytových domů, rekonstrukce bytových jáder , pokládku kamenného koberce obklady a dlažby . zateplení a fasády,…

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jiří B. 20.12.2022 - nahlásit
Práce jsme začali na jaře roku 2022, kdy jsme koupili byt. Bylo třeba udělat nové rozvody elektřiny, sádrokartonové podhledy, koupelnu a záchod nově obložit a nainstalovat rozvodnou skříň, udělat revizi elektřiny a složit kuchyni a zapojit spotřebiče. To vše měl zajistit pan Novák ještě se dvěma pracovníky. Pan Novák ze začátku komunikoval a vše se zdálo v pořádku. Pracovníci byli dva bratři. Jednak spolu měli neustálé spory, jednak nebyli schopni kvalitně odvést svou práci. Pan Novák zde nebyl přítomen stále, ale neustále je kontroloval, opravoval jejich chyby např. špatně zapojené zásuvky apod. Jelikož si pan Novák přivodil vlastní vinou úraz doma, což jsme se dozvěděli od bratrů, ne na pracovišti jak nám tvrdil, tak nemohl obkládat, což mělo být hotové koncem května a na začátku července to stále nebylo hotové. Prakticky jsme se stěhovali do bytu bez koupelny, zdroje teplé vody (bojler) a wc naštěstí fungovalo, jelikož nám pan Novák nedoporučil ho rekonstruovat. Již v této době začala komunikace váznout. Při dodělávání koupelny, na což jsme si vyčerpali dovolenou, abychom si vše ohlídali, se jeden odpovědný pracovník provrtal z koupelny na wc, při navrtávání bojleru a posléze se sebral a odešel uprostřed rozdělané práce. Takže zničený obklad na wc, který jsme neměli již k dispozici a nedodělaná koupelna. Pracovníci dokonce lhali panu Novákovi do telefonu o udělané práci, který zavolal nám a my jsme to uvedli na pravou míru. Poté již jen sliby o dodělání revize elektřiny, kuchyně, která byla špatně smontovaná a nyní totální ignorace ze strany pana Nováka. Dodnes jsme řešili, nyní již zajišťujeme jinou firmou, takže náklady navíc, včetně naší celé dovolené. Takže z mojí strany problémové chování, špatná komunikace, ignorace a jedním slovem neprofesionalita. Pana Nováka rozhodně nedoporučuji.
Lenka K. 25.11.2022 - nahlásit
Na zálohách si pan Jan Novák vybral 181.500,- Kč, kdy práce měly být provedené do 2 měsíců, což se nestalo ani po pěti měsících, jen sliby a práci, kterou provedl on, nebo nechal udělat byla tak katastrofální, že se to musí celé předělávat. Poté, co přenechal klíče od bytu nějakým pochybným individuím, kteří tam pili a dělali ještě větší nepořádek, kdy jsme byli nuceni dojet do Turnova dát do pořádku i vytopený sklep, jsme ukončili spolupráci s panem Novákem. 24.8.22 byla ručně sepsána dohoda o tom, že Zhotovitel bude po dobu pěti měsíců vracet vždy částku 10.000,- Kč za neprovedenou práci v celkové výši 50.000,- Kč, které byl ochoten tedy z částky 181.500,- Kč přiznat. Když se tak nestalo do dnešního dne a byl několikrát upozorňován, tak se tomu jen vysmívá a žádné peníze nevrací. Nyní to projednávám opět se synem, který tam se zedníkem dojíždí a kompletně vše musí předělávat. Pro nás je to trasa jedné cesty okolo 90 km a rozhodně to není žádná legrace. Domlouvám se se synem, abychom to předali vymahačské firmě, protože jiné řešení prozatím nevidím.
Jan V. 5.5.2021 - nahlásit
S panem Novákem byla výborná spolupráce.
Jaroslav D. 29.4.2021 - nahlásit
V celku dobré, obklady též.
Arpád Ž. 10.2.2021 - nahlásit
Byl jsem spokojen.
Petr L. 14.9.2017 - nahlásit
S firmou Jan Novák jsem byl po pracovní stránce spokojen. Chlapi přijeli a udělali, na čem jsme se dohodli.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Jahodová 860, Turnov, 51101
IČ: 05369517

Podobné firmy

OSWALD PARKET spol. s r.o.
Bartoškova 1368/4, Praha - Nusle, 14000

Marek Šifta
Vysoká 3307/80, Jablonec nad Nisou, 46602

BYTservis-služby, spol. s r.o.
Prameny 603/24, Karviná - Ráj, 73401

Stanislav Miškela
Křivoklátská 452, Unhošť, 27351

Bc. Petr Jíša
Úzká 756/8, Rudolfov, 37371