Ing. Stanislav DrahošDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Bytové dekorace Dřevostavby Nízkoenergetické domy Dekorační a potahové látky Čalounictví Rekreační zařízení Hotely Penziony Zahradní domky a pergoly Modulární stavby

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Dřevostavby, Bungalovy, Rodinné vily - dřevostavba, ubytování ve dřevostavbě si u nás může i vyzkoušet -poskytujeme ubytování v roubence. Dále jsem schopni Vám vypomoci i s Potahovými látkami (potahové látky) -v případě zájmu realizujeme i zakázkové šití záclon, závěsů, ubrusů apod. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro nezávaznou kalkulaci

Dřevostavby CELET - Vybírejte z katalogu - Nízkoenergetické domy
Celet - firma s ověřenou technologií a dlouholetou zkušeností. Postavili jsme okolo 300 dřevostaveb, z toho tvoří nadpoloviční většinu individuální stavby.

Toužíte po dřevostavbě a sháníte rychlou a spolehlivou firmu? Nabízíme montované, nízkoenergetické dřevostavby. Domy v nabídce se dají upravovat podle přání klienta. Přejete-li si stavbu z nabídky, ale chcete např: více místností, nebo jiné změny, rádi vám vyhovíme. Postavíme dřevostavbu "na klíč", nebo "k dokončení". Vše je na vašem uvážení.

Nízkoenergetické domy Vám zajistí velkou úsporu za roční spotřebu energií za vytápění.

Životnost dřevostaveb je srovnatelná se zděnými rodinnými domy.

Využijte naší široké nabídky, kde naleznete: klasické i moderní bungalovy, klasické i moderní rodinné domy i rodinné vily.

Naše firma se zaměřuje na klienta individuálně. Rádi vyjdeme vstříc vašim požadavkům.

Pokud žádáte individuální stavbu, obraťte se na nás. Dřevostavby podle vašeho přání jsou naší specialitou.

Přijměte pozvání do sekce "reference" , kde můžete nahlédnout na zrealizované dřevostavby.

rodejna Potahové látky Tereza
Rádi Vás přivítáme v naší prodejně ve Slatiňanech u Chrudimi, kde je většina nabízených potahových látek skladem.

Nabízíme zprostředkování čalounických služeb či konzultace s bytovým designerem.

Zároveň nabízíme zakázkové šití záclon, závěsů, ubrusů apod. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro nezávaznou kalkulaci.


Roubenka U Jakuba
Nabízíme ubytování na Vysočině v malebné vesničce České Křižánky, která se nachází nedaleko města Svratka v prostředí Žďárských vrchů.



Z roubenky je krásný výhled na dominantu Žďárských vrchů Devět skal. V okolí chalupy lze podniknout bezpočet turistických, cyklistických výletů. V zimě se lze napojit na rozsáhlou síť upravených bežkařských tras přímo u chalupy. Ani lyžaři nepřijdou zkrátka v nedalekých ski resortech ve Svratce, Jimramově, Hlinsku či Nové Městě na Moravě.



Krásy přírody si můžete vychutnat společně až s 37 přáteli. Na výběr máte 3 možnosti ubytování. Záleží jen na Vás, zda-li toužíte po ubytování v tradiční staročeské roubence, společenské stodole či preferujete útulnost a soukromí na vejmínku.



Roubenka


Tradiční staročeská roubenka nabízející ubytování pro 16 lidí. Kompletně vybavená a nově zmodernizovaná chalupa s 6 pokoji, kde každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Nová a plně vybavená kuchyň, která uspokojí i náročnějšího jedlíka. Velká prostorná společenská jídelna a obývací pokoj s TV, kachlovými kamny, WiFi. Dále k dispozici kulečník, stolní fotbálek a nově zrekonstruovaná sauna s relax zónou.
Více…

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Švermova 808, Slatiňany, 53821
IČ: 42220858
DIČ: CZ5906280787
drahos@celet.cz
724 331 290
www.roubenkaujakuba.cz
www.celet.cz
www.roubenkaujakuba.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Realizace Dřevostavby -Drahoš - jednatel
drahos@celet.cz
724 331 290
Ubytování - roubenka u Jakuba - jednatel
roubenkaujakuba@gmail.com
724 331 290
Potahové látky- Drahošová - jednatelka
info@potahovelatky.cz
603 479 532

Pobočky

Roubenka u Jakuba
České Křižánky 4, Křižánky, 59202
roubenkaujakuba@gmail.com
724 331 290

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín