alacaffé, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Ostatní

Popis činnosti

Jsme společnost, která se zabývá servisem a prodejem kávovarů, prodejem náhradních dílů, příslušenství a prodejem kvalitní značkové a čerstvě pražené kávy.

Chcete si pořídit nový kávovar? Obraťte se nás. Na základě dlouholetých zkušeností se servisem kávovarů, Vám doporučíme vhodný kávovar speciálně pro Vaše potřeby. Rádi Vám také vysvětlíme jednotlivé funkce a poradíme jak se o kávovar starat. Každý výrobek má své nedostatky a my o nich víme.

Velmi dobré zkušenosti máme s kávovary Nivona. Zákazníci si je oblíbili pro snadnou obsluhu a jednoduchou úpravu receptů. Hlavně jsou však oblíbené pro spolehlivost. A už v základní verzi jsou osazeny velmi kvalitním kapučinátorem. Ze široké nabídky si každý vybere kávovar podle svých představ. Svou kvalitou jsou plně srovnatelné s kávovary Jura

Provádíme také repasování automatických a pákových profesionálních kávovarů. Repasujeme automatické kávovary a to nejvíce značky DeLonghi, Jura, Saeco, a také profesionální pákové kávovary (Faema, Rancilio, Expobar, Nuova Simoneli apod.). Repasované automatické kávovary jsou vhodné do kanceláří, domácností a menších provozoven. Jsou kompletně přetěsněny, vyčištěny, odvápněny a osazeny novými mlecími kameny, boilerem (topným tělesem) a 15-ti barovým čerpadlem ULKA 48W (pro kávovary Delonghi, Saeco, Saeco Philips) nebo ARS 65W (pro kávovary Jura, Bosch, Siemens, Miele, Mellita)

Kávovary Vám mohou připravovat vaše oblíbené espresso pěnou ještě několik let. Máme v nabídce také kávovary vhodné pro přípravu mléčných specialit jako caffé latte, cappuccino apod. Záruka na repasované kávovary 12 měsíců.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Křížkovského 793/61, Třebíč - Horka-Domky, 67401
IČ: 03954510
DIČ: CZ03954510
josef.majercak@alacaffe.cz
603 487 185
www.alacaffe.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín