Robert Keller

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Vnitrostátní do 3,5 tuny, Mezinárodní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Těžká břemena, Mezinárodní…

Hodnocení od uživatelů (12x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Gabriela J. 10.3.2023 - nahlásit
Pan Keller je naprosto úžasný člověk. Před stěhováním osobně přijel, nabídl cenu (která byla, víc jak dobrá) a také ji dodržel. V samotný den stěhování přijeli s kolegou v dobré náladě na čas, pomohl mi dobalit ještě pár věcí a stěhoval nábytek (v červenci ve třicetistupňovém vedru) po rozkopané silnici, která se zrovna rekonstruovala a nebylo možné k domu přijet. Stěhovala jsem se z Prahy do Brna s požadavkem, že jsem potřebovala provizorně vyložit nábytek na třech různých místech a nebýt u vyložení - i na tento požadavek mi pan Keller bez problémů přistoupil, měla jsem k němu plnou důvěru a oprávněně, nic se nerozbilo ani neztratilo. Byla jsem natolik spokojená, že jsem pana Kellera ještě dvakrát kontaktovala o pomoc při svozu nábytku, ačkoliv to bylo komplikovanější a pro pana Kellera finančně nevýhodné, vždy mi vyhověl. Je neuvěřitelné, že v této době ještě můžeme potkat tak skvělého živnostníka se srdcem na pravém místě.
Jiri H. 9.12.2022 - nahlásit
Super komunikace, velmi dobrá (nejlepší) cenová nabídka a perfektně odvedená práce. Díky moc!
Alena F. 4.10.2022 - nahlásit
Naprostá spokojenost, skvělí chlapi, zahájení přesně podle plánu, stěhování bez zádrhelů, odnos z bytu do bytu, vše převezeno bez závad dokonce i 2 kočky a morče byly dobře zajištěny a opatřeny. Pokud bych se nedej bože ještě měla stěhovat tak jedině s touto firmou. Vřele doporučuji.
Patricie P. 28.6.2022 - nahlásit
Naprostá spokojenost :) skvělá komunikace, ochota a rychlost. Šlo vidět, že pánové přemýšlely jak vše přehledně naložit do auta a ne jen slepě naházet. Se vším zacházeli v "rukavičkách". Velké plus zapůjčení krabic a izolep :) Určitě opět pana Kellera využijeme, až se budeme někdy v budoucnu stěhovat.
David K. 10.5.2022 - nahlásit
Perfektní domluva, vše klapnulo dle plánu. Nabídková cena byla dodržena. Z došlých nabídek byl p. Keller jediný, kdo napsal srozumitelně dopředu do mailu, co se bude dít krok za krokem.
Andrea T. 8.3.2022 - nahlásit
Stěhování domácnosti s miminkem proběhlo zcela bezproblémově - firma u stěhování přemýšlí a je to znát. Rychlé a profesionální. Příjemná spolupráce. Vynikající poměr cena-výkon.
Vit M. 14.9.2021 - nahlásit
Stěhování piana do bytu do druhého patra. Super rychlá odpověď, profesionální přístup a dobře odvedená práce. Zkrátka "Good fellas"! Tímto rád doporučuji. Díky chlapi!
paní K. 1.9.2021 - nahlásit
Pan Keller a jeho pomocník byli vstřícní, nápomocní a milí. Bylo vidět profesionalitu a získané zkušenosti. Komunikace s nimi byla pohotová a dle domluvy splnili moje očekávaní. Doporučuji všem, kdo potřebuje přestěhovat jakýkoliv prostor.
Martina K. 31.8.2021 - nahlásit
Pánové přijeli v čas, byli ochotní a dobře se s nimi komunikovalo. Stěhování bylo rychlé a všechny věci v pořádku přepraveny. Určitě doporučuji a příště se s nimi domluvím zase.
Radmila H. 26.8.2021 - nahlásit
S pracovníky firmy Movingguy byla od počátku naprosto bezproblémová komunikace. Na moji poptávku stěhování pan Keller reagoval perfektně zpracovanou nabídkou, s podrobně rozepsanými cenami za konkrétní služby. Oba pánové, kteří zakázku prováděli, jsou profesionálové. Dokázali si lehce poradit i s (z mého pohledu) obtížnou situací, která se při stěhování ukázala, s přepravou velké šatní skříně, se kterou se nemohli na chodbě vytočit. Vyřešili to naprosto dokonale. A při stěhování pianina bylo vidět, že i v oblasti přepravy těžkých břemen jsou machři. Oba pánové byli velmi příjemní a sympatičtí. Udělali spoustu víceprací, které nebyly v původní poptávce zahrnuty, aniž by jakkoliv navýšili konečnou cenu za stěhování. Kdyby bylo možné udělit hvězdiček deset namísto pěti, právem by si je zasloužili. Vzhledem k tomu, že mně v nejbližších měsících čeká další stěhování, byla pro mně jasná volba opět oslovit pana Kellera se žádostí o realizaci. Firmu Movingguy bez výhrad doporučuji! Je to profesionální firma s kvalitním servisem a velmi příjemnými a ochotnými pracovníky.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Moskevská ev. č. 189, Praha 10 - Vršovice, 10100
IČ: 87769735

Podobné firmy

CANNONEER group s.r.o.
Mostecká 88/48, Horní Jiřetín, 43543

Pavel Šimek
Čáslavská 1793/15, Praha 3 - Vinohrady, 13000

Roman Kačírek
Zbýšovská 884, Rosice, 66501

Jenostav, s.r.o.
Strojírenská 260/14, Praha-Zličín, 155 21

Miroslav Durek
Choceradská 108, Svojetice, 25162