Jaroslav Muněz

Hodnocení

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Kontejnerová doprava, Vyklízecí služby, Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Výkopové práce, Zedníci, Zámková dlažba, Rodinné domy, Základové desky, Rekonstrukce…

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Ladislav 6.9.2021 - nahlásit
Provedení stavby-Děs a hrůza. "NEDOPORUCUJI"
Angela R. 9.7.2021 - nahlásit
Nedoporučuji. Nedostatek transparentnosti od začátku. Když přišel navštívit místo, kam se chystá umístit, dal celkovou hodnotu 68 000 korun, ale na druhé, poté, co nechal zaměstnance pracovat, představil smlouvu, kde na 68 000 přidá 15% DPH. Za zahájení práce jsme 10. 5. zaplatili 34 000. 11. dne požádal o dalších 15 000 Kč. V ten den jsme bohužel zaplatili přes 15 000 Kč. toho dne to byla řada lží, aby nepřišli dokončit práci. Přišel do práce další 2 dny a chtěl dalších 10 000 Kč. Vybrali jsme béžovou podlahu a o dva dny později jsem řekl, že tato podlaha má problémy a bude muset být další šedá. Po několika týdnech práci dokončil za jeden den. Výsledek: špinavá práce, mnoho nedokonalostí, parfém v hodnotě téměř 3 000 Kč ukradený z naší koupelny jedním z jeho zaměstnanců. Umístil kousek podlahy, který se lišil od ostatních v barvě, kterou jsme původně vybrali (byl to vzorek). Byly také vyměněny žlaby a nainstalován jeden se špatnou velikostí. Je tu první déšť, všechno bylo zničeno. Nejhorší je, že to, co jsme měli předtím, fungovalo a teď máme vodu padající přímo na zem. Všechno se pokazilo, horší by bylo nemožné. Práce zde skončily 4. června a dnes 29. června ještě nebyl odstraněn kontejner, který je před domem našeho souseda. Tuto společnost nedoporučuji, byla to největší chyba, kterou jsem si vybrala pro práci ve svém domě.
duml123 23.6.2021 - nahlásit
Poptával jsem zámkovou dlažbu na zahradě RD v Rajhradě-vybourání starých betonových chodníků a zhotovení cca 30 m2 nové zámkové dlažby včetně obrubníků. Ozvalo se mi cca 11 firem ,ale pouze telefonicky,tak jsem orientačně zjišťoval jejich ceny a možnosti. Vybral jsem si (asi moc rychle ) nejlepší cenu s možností nástupu hned - firma " j.h. výkopové práce Jaroslav Muněz".První týden to šlo celkem dobře,takže jsme se s panem Munězem dohodli na dalších cca 8 dodatcích stavebních prací např. vnější izolace proti vlhkosti,cca 25m pletivového plotu,zhotovení kompostéru,opravy omítek a oprava starší propadlé zámkové dlažby,atd. Jednotlivé dodatky ( panem Munězem hned ohodnocených jednou částkou bez výkazu výměr) jsem plně uhradil po jejich částečném zhotovení ihned a hotově-bohužel. Byla moje chyba,že jsem uvěřil příslibům pana Muněze o neprodlenném dokončení v následujících dnech a nepoužil jsem aspoň částečně tzv.zádržné na dokončení,jak někdy bývá dobrým zvykem.Dne 13.3.2021 odešli ze stavby a dodnes (cca 80 dnů ) se vůbec neukázali přes cca 8 urgencí,jak emailem,tak SMS ( reagoval po každé urgenci vždy příslibem dokončení zakázky v následujícím týdnu. )Zdá se ,že budu muset dokončovací práce (např. kompletní spárování 35 m2 dlažby,dokončení cca 2 m2 omítek včetně malby,atd.) zadat jiné firmě a odhadnutou cenu 6.500.-Kč zaplacených,ale neprovedených prací požadovat po panu Munězovi asi soudně. jako podvod. Firmou proklamovaná záruční doba 6 let se vzhledem k výše uvedeným skutečnostem jeví jako nereálná. Hodnocení kvality prací je průměrné. Slib firmy na předání fotodokumentace prováděných prací,zvláště zakrytých, šel taky do ztracena,nepředali ani jednu fotku. Tato firma mimo dalších menších nedostatků ( např.použití materiálů i nářadí zadavatele v několika případech) se ukázala jako nedůvěryhodná a ve většině případů dodatků dle odborníků předražená .Pokud si ji někdo vybere k realizaci,je nutno požadovat předem rozpočet s výkazem výměr,smlouvu včetně eventuelních vzájemných sankcí a termíny. Jako pro důchodce je pro mne celkově zaplacená částka 137.000 Kč dost podstatná a proto trvám na adekvátním dokončení. Podávám tuto informaci nerad,ale pro eventuelní další poptávající stavebních prací může být užitečná.
Dušan K. 17.12.2020 - nahlásit
Požadoval jsem opravu teracových schodů a několikrát majiteli firmy opakoval, že chci, aby byl použit tradiční postup práce. Přesvědčoval mně, že dnes se to tak již nedělá, ale neřekl, že použije syntetickou stěrku. Než jsem tomu mohl zabránit, natáhnul stěrku na schody. Došlo k napětí, které jsem nechtěl stupňovat.
Dušan B. 9.11.2020 - nahlásit
Výborná komunikace, byl jsem spokojený.
Sarka M. 13.10.2020 - nahlásit
Poptávala jsem plot výšky 2m, s pánem jsem se domluvila na rychlé realizaci, slíbil, že výška plotu bude 2m, z toho 20cm bude zakopané pod zemí (proti podhrabání), ujišťoval mě, že i když není na pozemku možné betonování, koupí tyčky 2,5-3m a pořádně je zatluče a plot bude držet a že do druhého dne budu mít všechno hotové. Garantoval mi 6 let záruku, že to bude držet. Při předání mě několikrát ujišťoval, že je dodržena výška a hloubka a že ještě dokončí ostnaté dráty a odejdou po finálním dokončení a uklizení, výška pletiva odpovídala cca 170-175cm nad zemí, tak jsem souhlasila, že dílo je OK. Ovšem následující den jsem našla za plotem pohozený papír od pletiva, kde bylo uvedeno, že koupil pletivo pouze 180cm na výšku a tedy že mě podvedl a místo zakopání 20cm pod zem zakopal jen několik málo centimetrů, aby to vypadalo, že je to podle domluvy. Volala jsem mu reklamaci, slíbil, že další den dorazí a vše opraví. Je to již měsíc, stále jen slibuje, že další den přijde, ale neukáže se a marně se ho snažím sehnat. Moje chyba byla, že jsem nezkusila kopat při předání do země a nezměřila si dopředu, co přivezl za materiál, ale opravdu mě to nenapadlo. Chci tedy alespoň varovat ostatní před tímto dodavatelem, že není vůbec spolehlivý. Z přiložených fotografií lze vidět, že branka již teď nejde zavřít, tyčky jsou nakřivo a už teď se viklají (tvrdil, že to bude spolehlivě držet a dal na to záruku 6 let), pletivo není rovné. Ač nerada, musela jsem situaci předat právníkovi. Na tomto portálu jsem již několikrát hledala dodavatele a vždy super komunikace i dodání, spoléhala jsem na to, že jsou zde prověření dodavatelé, ale v tomto případě jsem opravdu velmi zklamaná.
Petra V. 7.10.2020 - nahlásit
Vše proběhlo v pořádku, realizace byla rychlá a pracovníci přišli včas. Podepsaná smlouva byla v pořádku dodržena. Doporučuji.
Pavel L. 1.10.2020 - nahlásit
Firma práci odvedla, to je hlavní.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Stará 651/2, Brno - Zábrdovice, 60200
IČ: 76578801
DIČ: CZ8407263865

Podobné firmy

Jakub Žitný
Frýdlantská 1300/10, Praha 8 - Kobylisy, 18200

RAIN STAVBY s.r.o.
Studený Zejf 22, Písečná, 79082

Roman Chmela
Molákova 2144/4, Brno - Líšeň, 62800

Josef Struhár
Pospíšilova třída 1155/33, Hradec Králové, 50003

Ledavo s.r.o.
Vokovická 374/34, Praha 6 - Vokovice, 16000