WEXTA s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Kancelářský nábytek Nábytek pro školní zařízení Regály a vybavení skladu Ostatní Kancelářské potřeby Montáž a demontáž nábytku Dílenský nábytek

Popis činnosti

Firma WEXTA s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Regály a vybavení skladu, Kancelářský nábytek, Ostatní, Nábytek pro školní zařízení, zařizujeme jak dodání výrobků tak i montáž. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY
Regály a regálové systémy | Vybavení skladů a obchodů
Hledáte účelné využití vašich prostor? Obraťte se na nás! Zajišťujeme realizace, vybavení obchodů, prodejen, skladů i jiných prostorů, včetně zaměření, grafického zpracování, cenové nabídky, dopravy a montáže. Nabízíme kovové policové regály, regály na pneumatiky, archivní regály, otočné regály na šanony, prodejní regály, prosklené vitríny, sektorové prodejní pulty. Rádi vám poradíme s výběrem a společně navrhneme efektivní řešení využití vašeho interiéru pro skladování nebo prezentování sortimentu na míru přímo pro Vás.

Kovové policové regály SUPER, archivní regály a regály na pneumatiky

Kovové regály typu SUPER 1-2-3 jsou ideálním řešením ke skladování volně loženého zboží a materiálu a přímým přístupem obsluhujícího personálu. Bezšroubové kovové regály disponují širokou škálou doplňků, které nabízí regálový systém SUPER. Lze je uzpůsobovat individuálním požadavkům dle vaší osobní potřeby. Policové kovové regály, archivní regály a regály na pneumatiky díky svým vlastnostem najdou své využití ve skladech, archivech, pneuservisech, dílnách i garážích. Jsou vhodné pro domácí i průmyslové použití. Víceúčelový bezšroubový regálový systém s jednoduchou montáží a možností snadné přestavby Vám zajistí vynikající nosnost, vysokou stabilitu, pevnost a trvanlivost regálu nebo regálové sestavy.

Prodejní regály SU5
Regálový systém SU5 se svými parametry, kvalitou, technickým a estetickým řešením řadí mezi moderní vybavení obchodů a prodejen. Prodejní regály SU5 jsou charakteristické jednoduchou montáží, snadnou možností přestavby regálu a nabízí široký výběr příslušenství. Rohové nebo koutové regály souvisle spojují regálové sestavy do jednoho celku. Přístěnné regály nebo regálové sestavy kotvené či samostojné, oboustranné (tyto lze doplnit několika typy ukončení - lomené, půlkruhové, kotvené či samostojné regálové čelo), regálové ostrůvky otevřené a uzavřené. Kombinace různých modulů vytváří ideální předpoklady pro účelné využití prodejních prostor všech typů.

Sektorové prodejní pulty a prosklené vitríny
Sektorové prodejní pulty jsou vhodné pro pultový prodej a lze je kombinovat, doplňovat a přizpůsobit individuálně dle vašeho požadavku. Sektorový prodejní pult je zhotovený z moderních materiálů. Základem prodejního pultu je kostra z ocelových profilů (v barevném odstínu dle výběru RAL). Pulty jsou dodávány vcelku po jednotlivých kusech daného typu.

Prosklená vitrína vychází konstrukčně z pultového systému tvořeného kostrou z ocelových profilů pospojovaných plastovými rohovníky. Je celoprosklená s jedním dveřním křídlem po celé výšce vitríny. Standardně je osazena dvěma skleněnými policemi.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Koky 16.11.2020 - nahlásit
Velmi kvalitní přístup,perfektní jednání. Rychlý termín dodání regálu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Jednořadá 1051/53, Praha 6 - Bubeneč, 16000
IČ: 06118461
DIČ: CZ06118461
info@wexta.cz
608 116 996
www.wexta.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
8:00 - 17:00
Úterý
8:00 - 17:00
Středa
8:00 - 17:00
Čtvrtek
8:00 - 17:00
Pátek
8:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle
zavřeno

Kontaktní osoba

Lesja Kulčárová - jednatelka
info@wexta.cz
608 116 996

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín