Yaroslav BilyakDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 91 %
Zedníci Malíři a tapetáři Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Naše firma se zabývá stavební činností v oblasti: Stavby zděných rodinných domů na klíč, rekonstrukce rodinných domů a bytů, malířské práce včetně omítek, obklady, stavba plotů, gabionů, teras a mnoho dalšího.

Specializujeme se na tyto práce:
Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Zedníci, Maltové a omítkové směsi, Obklady a dlažby, Betonové a terasové dlažby, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytových domů, Ploty, oplocení, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Obkladači.

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Vladimír D. 22.2.2024 - nahlásit
Komunikace na OK.
paní H. 13.12.2023 - nahlásit
Dobrá práce.
Martin Š. 16.12.2022 - nahlásit
Vše OK.
Martin D. 5.5.2022 - nahlásit
Oceňuji velmi vstřícný přístup a kvalitu odvedené práce. Děkuji.
Jitka V. 28.1.2022 - nahlásit
Realizace proběhla na jaře. Na začátku se zdálo, že si pán neporadí s celkem běžnými problémy, jako bylo odstranění starého plotu a roslinstva, to jsme udělali nakonec my sami a neměl se ani moc k realizaci, zapuštění kůlů do země a následné připevnění laťkového plotu na tyto kůly, říkal, že plot by od jeho truhláře stál moc peněz, musela jsem sama navrhnout , jak v práci postupovat - aby nám neujel...:) Zajet s ním do Hornbachu, koupit hranoly a plotové dílce a směs na zalití hranolů do země. On nám poradil, jaké koupit patky. Vše pak dopravil svým autem k nám na zahradu. A za týden zapustil hranoly, použil normální cement, takže pak jsme museli čekat a doufat, že nebude pršet. Což by odpadlo, kdyby použil rychleschnoucí směs, asi tomu nedůvěřoval, a pak za 4 dny tedy připevnil ty plotové dílce na stojny. Cena by odpovídala, pokud by udělal vše. Ale odstraňování starého plotu a množství popínavých rostlin + odstranění materiálu, to bylo na nás. Závěr: Měla jsem pocit, že v oboru nepracuje nebo jen krátce, zalekl se celkem jednoduchého úkolu, ale pak, s naší pomocí, se ho zhostil celkem dobře.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Janského 2508/103, Praha 5 - Stodůlky, 15500
IČ: 06817173
jaroslavbiljak0@gmail.com
776 379 610

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín