VOMA Building s.r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Betonové podlahy a konstrukce, Výkopové práce, Inženýrské sítě, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Hydroizolace -…

Hodnocení od uživatelů (19x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Lenka F. 6.5.2024 - nahlásit
Firmu Voma Building s.r.o. v žádném případě nedoporučuji. V létě 2023 jsme se s firmou dohodli na pokládce dlažby na stání pro auta, zhotovení chodníku k domu a přípravy pro terasu u domu. Dlažbu sice položili v rekordním čase, ale nerespektovali předložený nákres, který řešil terén ve svahu. Prostor pro terasu začali, ale nedokončili a dlažba chodníku (i stání pro auta) byla položena nekvalitně. Výsledkem jsou vyhozené peníze (které jsem díky vlastní hlouposti zaplatila) a nutnost předělat stání i chodník jinou solidní firmou.
Radek M. 27.3.2024 - nahlásit
Firmu VOMA Building s.r.o. nedoporučuji, ani nikoho, kdo prostřednictvím této firmy vystupuje . Firma má v tuto chvíli sedm exekucí a vymahatelnost náhrady škody je prakticky nulová. Od firmy jsem si v říjnu r. 2022, prostřednictvím p. Kolčáka a p. Gorola, nechal realizovat prodloužení kanalizačního řadu a přípojky a vodovodní přípojku tzv. Na klíč, v délce 72m. Původní dohodnutá cena byla 500 000,-, po příjezdu p. Gorola už to bylo 800 000,- na což jsem přistoupil, jelikož už bylo vydané stavební povolení a dohodnuté povolení od obce na práci na obecní komunikaci . Bylo potřeba provést výkop v silnici, zlikvidovat asfalt a zeminu, tu dočasně uložit u nás na pozemku. Od prvního dne začala noční můra. Vykopanou hlínu i s asfaltem uložili u mě na pozemku, s tím, že to později přeberou. Když jsem je na to upozornil, že v hromadě je i asfalt, proházeli hromadu bagrem asfalt dál dospod a zbytek zakopali do jámy, asi 2 m hluboko, na což mě upozornil soused. Výsledný konec jejich práce je 320 000,- vzniklá škoda po předání práce a následné opravě komunikace, propadlé komunikace, jinou firmou.
Marian 27.3.2024 - nahlásit
Rozhodně pozor na tuto firmu, nekvalitní práce, po reklamaci již nekomunikuje
Alena B. 5.2.2024 - nahlásit
Zdravím, bohužel se musím přidat k negativně hodnotícím uživatelům. Naše zkušenost je dost podobná. Jednalo se o připojení kanalazice přes hlavní silnici. Domluvili jsme se s panem Mikem, který pak onemocněl a začali jsme jednat s panem Gorolem. Ze začátku vše vypadalo v pohodě, jen na vše chtěli peníze předem, bylo to trochu nepříjmné, ale nechali jsme to tak, je pravda, že z původní dohodnuté částky 120.000 Kč, chtěli asi 210.000 Kč, ale vyhádali jsme si 190.000 Kč, byli jsme soudní, protože prokopání silnicí se ukázalo obtížnější než vypadalo, silnice vede na skále. Nakonec se to povedlo napojit, ovšem zase ze zálohy, pak už chyběla jen pokládka asfaltu, která se měla uskutečnit hned v pondělí po víkendu. Ještě ten den, co pánové odjeli, mi volal pan Gorol s tím, že by potřeboval půjčit 25.000 Kč, že je to záloha na asfalt a že nám to hned v pondělí vrátí, jenže se nekonal ani asfalt ani vrácení peněz. Situace už nebyla únosná ani pro sousedy, protože na výkopu byl položený pojezdový plech a každé projetí auta a autobusu neskutečně mlátilo, dále jsme museli platit pronájem dopravního značení. Po neustálých slibech dodělání jsme si asfaltéry sehnali sami. Je zvláštní, že jsme za asfalt platili cca 5.000 Kč. Bylo příslíbeno, že nám pánové zaplatí i ten asfalt, s tím, ale nepočítáme. Je pravda, že nám pan Gorol vrátil 16.000 Kč, to bylo někdy v listopadu, ale od té doby mu voláme tak 3x týdně, že bysme chtěli zbylých 9.000 Kč, zatím je krásně slibuje a vyjmenovává dny v týdnu, kdy nám to vrátí. Závěrem ještě malá perlička, je to asi 14 dní, kdy jsme mu opět volali, kdy nám vrátí peníze a pana Gorola napadla myšlenka, jestli bysme mu nepůjčili 4.000 Kč, že něco někde dodělá a vrátí nám 20.000 Kč, toto chce notnou dávku drzosti.
Tomáš R. 15.1.2024 - nahlásit
Firma přijela na zakázku aniž bychom měli předem dohodnuté finance, stále říkal, že to doladíme na místě. Hned první den na mě vyrukovali, že potřebují zálohu na materiál, i když spoustu materiálu jsem měl již připraveno. Dohodli jsme se, že jim dám zálohu 800 kč/m na nákup dlažby. Druhý den přišli, že potřebuje dalších deset tisíc. Celková záloha byla nakonec 60 tisíc. Pán (VOMA building), se dohodl s kolegou (Miko Pavel - ICO:87034557), že toto bude jeho zakázka. Ale už se bohužel nedohodli, kdo objedná dlažbu. Po týdnu jsem se ptal, kde je dlažba, házeli to jeden na druhého. Dopadlo to tak, že dostali jinou zakázku a na mě neměli čas, tak mi dohodili jiného pokladače, který zakázku dodělal. Což by asi bylo v pořádku, kdyby nedostali zálohu 60 tisíc na nákup dlažby a dodělání. Samozřejmě mi nakonec řekli, že na dlažbu nemají peníze a že si ji musím koupit sám. Takže jsem jim zaplatil za tři dny práce 60 tisíc, když jsem jim psal, že je to neadekvátní, tak o žádném vracení peněz nechtěli slyšet. Ten jejich kolega jezdil a dlažbu položil, ale stálo mě to dalších 50 tisíc. Takže místo dohodnuté ceny 130 tisíc jsem měl celkem náklady cca 190 tisíc. Za mě to jsou zloději, navíc jejich práce nebyla nijak valná. komunikace hrozná. Přijedou a hned chtějí zálohu, o které nebyla nikdy předtím řeč. Určitě za mě doporučuji se těmto lidem vyhnout.
Jirka 13.12.2023 - nahlásit
Zdá se, že lidé jsou nepoučitelní. Stejně jsme na tom byli i my, ale v době našeho trápení s pracovníky pod vedením Mariána Goroĺa tu ještě nebyly recenze. Je to celé dobře sehrané divadlo na okrádání lidí s předvedením nekvalitní práce. Dovolím si použít výraz z jiné recenze, jsou to kopáči a potom matla a patla. Jsem zvědav pod jakou firmou se budou prezentovat příští rok.
Jaroslav G. 12.12.2023 - nahlásit
Firma pan Marian Gorol provedla betonáž po výkonech nekvalitní. Nyní podáváme reklamaci beton se rozpadá. Průběžně navyšovali cenu. Nedoporučuji tuto firmu. Pan Marian Gorol mě kontaktoval, že mají čas přijet hned druhý den i s dělníky a ihned se dají do práce. Poslal ale svého syna, který přijel a s ním tři dělníci. Další dny už jezdili jenom dva dělníci a pan Gorol' mladší. Vystupoval suverénně, museli jsme ho ale neustále hlídat, žádat o opravu a doplnění v kanalizační soustavě. Betonovou směs, která měla být pojezdová, odmítl z betonárky s tím, že si jí namíchá sám. Když jsem nebyl zhruba půl hodiny přítomen, nedával ani železné výztuhy do betonu, dal je až po mém upozornění. Betonový povrch je nevyrovnaný, začal praskat a nyní se cement "vymyl" a zůstává pouze písek, viz. přiložené foto. Pan Gorol' mladší na cca deset telefonátů nereaguje, nezvedá je, neodpovídá na SMS, zaslali jsme mu písemnou reklamaci do datové schránky, také bez odezvy. Nyní běží lhůta, zřejmě budeme muset řešit nejen soudně, ale i podnětem na živnostenský úřad a úřad práce. Sice práce nedodala firma Voma Building s.r.o., ale firmou určený subdodavatel zakázky, což nám bylo sděleno, až když se první den dostavili a pan Gorol' mladší vystavil objednávku na svoje IČO.
Rosťa B. 1.12.2023 - nahlásit
Dohodl jsem se s panem Marian Gorol' firma Voma building. Uzavřeli jsme smlouvu o díle melouchem dne 22.4.2023. a den dokončení má být 22.5.2023. V den podpisu smlouvy pan Gorol' dostal zálohu 50 tisíc Kč. Jelikož jsme měli okolo domu už vykopáno, pan Gorol si výkop o něco rozšířil a vyčistil základovou desku. Pan Gorol se prezentoval zkušeně a důvěryhodně. Jedná se o starý dům a drenáž se má dělat ze strany kde je svah. Jedná se celkem cca o 30 metrů drenáže. O den později si řekl o dalších 50 tisíc Kč, že koupí materiál najednou ať nemusí na vícekrát jezdit. Moc se nám to nezdálo, ale ze zoufalství, že jsme chtěli mít drenáž už hotovou, tak jsme mu je s manželkou poslali na účet, bohužel chyba a ponaučení pro příště. Pan Gorol do dnešního dne komunikuje, ale začátek práce pořád odsouvá na zítra, pozítří, po neděli atd. Pan Marián Gorol nám stále dluží peníze, jedná se o částku 19 tisíc Kč. Dnes jsme na něho podali trestní oznámení a budeme u soudu apelovat na to, aby pod jeho jménem nevznikl nikde a nikdy žádný inzerát ohledně nabídky stavebních prací. Bureš
Jan M. 6.11.2023 - nahlásit
Firma VOMA Building s.r.o. a její pracovník tomu teoreticky rozuměl, ale prakticky úplná katastrofa. Když to odkopali kolem základu, tak přibetonovali k základům tři strany a když to odbednili, tak to bylo křivý a hrbatý že už to víc křivý být nemohlo a potom ještě předělali kanalizaci a půlka byla do kopce a půlka z kopce a tak jsem se s nimi rozešel a peníze jsem mu dal na 90% zakázky a udělali sotva 50 % zakázky a peníze mi nechce zpět vrátil.
Roman B. 2.11.2023 - nahlásit
S firmou VOMA Building s.r.o. jsem byl velmi spokojený. Velmi dobrá komunikace, operativní řešení nastalých komplikací, rychlá dohoda v rámci ceny díla. Doporučuji jejich služby. Po delší době jsem narazil na slušnou stavební firmu a pokud si udrží takovýto standard a přístup ke klientům budu rád využívat jejich služby i pro příští projekty.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Na Hřebenkách 815/130, Praha 5 - Smíchov, 15000
IČ: 11764261
DIČ: CZ11764261

Podobné firmy

Prof-Ekol, s.r.o.
třída Tomáše Bati 3296, Zlín, 76001

Karel Panzer
K dálnici 58/51a, Praha 10 - Uhříněves, 10400

SCF SERVIS, s.r.o.
Vídeňská 51/122, Brno - Přízřenice, 61900

Služby DELTA, s.r.o.
Za Školou 340, Hrádek nad Nisou, 46334

Jiří Růt
Mladý Smolivec 98, Nepomuk, 35501