SkillStav s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %
Projektová dokumentace Architekti Rodinné domy Hrubé stavby Inženýrské služby Stavební rozpočty

Popis činnosti

Provádíme sádrokartonářské, podlahářské a truhlářské práce, obklady a rekonstrukce.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Ing. Rudolf K. 3.1.2023 - nahlásit
Spolupráce teprve začíná.
Zdeňka K. 10.11.2022 - nahlásit
Výborně odvedená práce.
Vladimír P. 6.9.2022 - nahlásit
OK
Petr G. 25.7.2022 - nahlásit
Jednání s firmou Skillstav bylo korektní, nekonflikní a vstřícné. Firma na základě prohlídky místa realizace vyhotovila podrobnou rozpoložkovanou nabídku, která nás přesvědčila o reálnosti nabízené ceny. Po odsouhlasení nabídky firma ihned započala realizaci a bez přerušení ji ve velmi krátkém termínu dokončila ve vynikající kvalitě. K dokončenému dílu jsme neměli žádné připomínky, práce byla vyhotovená odborně, kvalitně a v krátkém termínu.
Eva V. 17.2.2022 - nahlásit
Firmě SkillStav s.r.o. jsme zadávali zakázku na výrobu zábradlí kolem terasy z modřínu. Práce obou pánů byla jedním slovem skvostná. Byla radost se dívat, jak vzniká kvalitně, promyšleně a detailně provedený výrobek na míru. Profesionalita jednání, časování dodávky a kompletace byla bezvadně provedena. Pánové ze společnosti SkillStav se nejen zamýšlejí nad způsobem výroby, ale nad praktickým užitím výrobku a samozřejmě designem. Oba jsou vzdělaní odborníci v oborech, které se týkají všech aspektů stavby - architektura, truhlářství, design, projektový management, apod. Radost s nimi spolupracovat. Vřele doporučuji!
Vojtěch Š. 3.11.2021 - nahlásit
Naprostá spokojenost jak s celým postupem konzultace před realizací tak v průběhu zadané stavby. Zakázka byla zpracována do nejmenších detailů a s vysokým standardem přesností. Jakýkoli dotaz byl ihned zodpovězený, všechno, co jsme požadovali, splněno podle představ. Výsledek naprosto předčil naše očekávání. S čistým svědomím doporučujeme tuto společnost všem, kteří chtějí záruku kvality za fér cenu a příjemné jednání majitelů společnosti.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Severní 108, Větrušice, 25067
IČ: 07548079
DIČ: CZ07548079
info@skillstav.com
608 303 626

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín