KraVel stav s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Zedníci Topenáři Dlaždiči Interiérové přestavby Malíři a tapetáři Obkladači Jádrové vrtání Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Jsme stavební firma s důrazem na detail a fair-play jednání se zákazníkem. Zabýváme se celou škálou stavebních prací, které provádíme na míru danému projektu. Spokojenost zákazníka je pro nás prioritou a dobře odvedená práce naší vizitkou. O naší profesionalitě se můžete přesvědčit z referencí na naše projekty. Zabýváme se rekonstrukcí domů, bytů, chat, chalup, rovněž houseboatů a obytných lodí. Samozřejmostí jsou kompletní přestavby nebo přístavby. Práce se sádrokartonem, pokládka obkladů, dlažby, malování, designové stěrky, tapetování, zateplování fasád, ploty, branky a vjezdové brány. Společně s tím nabízíme tepelná čerpadla, klimatizace, přípojky vody, topení a odpadu.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Eva L. 26.10.2023 - nahlásit
Tuto firmu určitě doporučuji. Komunikace byla bez problémů. Práce odvedená rychle, v souladu s našimi požadavky a v termínu. Moc děkuji.
Gabriela M. 18.5.2023 - nahlásit
Skvělá komunikace, práce nad rámec dohody, zaměstnanci mi i v několika věcech poradili, doporučili, co se týká materiálu. A velmi dobře. Velmi slušné chování a chválím i dochvilnost. Do budoucna počítám s další spoluprací.
Jana M. 28.4.2021 - nahlásit
Společnost Kravel stav mohu jedině doporučit. Úžasná rychlost, skvěle odvedená práce. Jsem naprosto nadšená, fasáda je úžasná. Komunikace s panem Krásou na jedničku! Budeme s touto firmou realizovat i plot. 100% doporučuji!
Eva N. 17.3.2020 - nahlásit
Rychlá reakce na poptávku, perfektní provedení ve velmi krátkém čase. Jsem nadmíru spokojená. Všem pana Krásu doporučuji. Po velice špatných zkušenostech s jinými firmami jsem opravdu nadšená a mile překvapená.
Jana S. 16.3.2020 - nahlásit
Velice ochotně a rychle provedená práce.
Pavel Š. 12.2.2019 - nahlásit
Velmi dobrá spolupráce, neuvěřitelná rychlost (vše vybouráno za jeden den a celkem vše trvalo 7 dní). Firma po dohodě realizovala i prosvětlení koupelny pomocí luxfer, natáhla potřebnou kabeláž včetně moderní - datové - přesně dle mých představ. Firma pečlivě zrealizovala též rozvody vody a odpadů v nové koupelně, WC i sousední kuchyni. Firma umí mnohem víc, než je bourání a stavění, takže je vážným kandidátem na další mou zakázku - pokládka podlahového topení, kterou již mám od této firmy naceněnu.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Rumunská 3428, Mělník, 27601
IČ: 07706251
DIČ: CZ07706251
info@kravelstav.cz
+420 776 707 520
kravelstav.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Michal Krása - Jednatel
info@kravelstav.cz
776 707 520

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín