Daniel Horváth

Hodnocení

Popis činnosti

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Dlaždiči, Sádrokartonáři, Tesaři, Bytové domy, Rodinné domy, Dřevostavby, Nebytová výstavba, Hrubé stavby, Nízkoenergetické domy, Fasády,…

Hodnocení od uživatelů (11x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Dušan S. 7.5.2024 - nahlásit
Rychlé jednání, rychlé provedení, bylo poznat, že se nejedná o profíky.
Vladimíra K. 29.4.2024 - nahlásit
Firma mohla rychle nastoupit a během víkendu byla práce hotová.
paní V. 23.4.2024 - nahlásit
Hrůza, neumí nic, jsou to podvodníci. Musím teď objednat znovu malíře, aby vše dal do pořádku. To se finančně vyplatí. Telefonní číslo už nefunguje a jméno na "smlouvě" (cár papíru) je také falešné. Moje blbost, že jsem jim naskočila na lep.
Jaroslav H. 5.3.2024 - nahlásit
Kvalita objednané práce včetně ceny splnila moje očekávání. Je to firma, která má více zkušeností spíše se stavebními pracemi, ale pracovníci jsou učenliví a více praxe v instalatérské činnosti je určitě posune dopředu.
Ludmila K. 31.1.2024 - nahlásit
Pánové jsou ochotní, za rozumnou, předem dohodnutou cenu na základě smlouvy, práci udělají. Jen je třeba mít trochu trpělivost s organizací práce.
Bohdalová.J 9.1.2024 - nahlásit
Rychle, kvalitně
Vlasta Š. 28.12.2023 - nahlásit
Smlouvu o dílo jsem sepsala s panem Poláčkem od pana Horvátha. Po delší domluvě jsme se dohodli na záloze 40 000 Kč . Práci jsme dohodli začít 23. 11. Ráno se "zhotovitelé" dostavili i s nějakým materiálem, já jim předala dohodnutou zálohu a oni pracovali asi 2 hodiny. Pak se dostavil kamarád, s tím že jdou na svačinu a už jsem je více neviděla. Mou nevýhodou bylo, že to byli první zájemci o práci a já neznala nabídku trhu. Tentýž den jsem reagovala ještě na dva další zájemce o práci a zjistila jsem, že celou výmalbu by jeden udělal za polovinu mé zálohy a druhý ještě o pár stokorun levněji. Na provedené práci za 2 hodiny bylo zřejmé, že to žádní malíři nejsou.
Pavel P. 30.11.2023 - nahlásit
Pan Horváth si inzerát zobrazil jako první, pánové volali pod jménem Poláček. Komunikace byla velmi rychlá, druhý den ráno přišli ve smluvený čas, domluvili jsme se, co budou opravovat. Kolem oběda jsem měl donést polovinu peněz jako zálohu na materiál, ale když jsem dorazil, bylo vše údajně hotovo. Jen v rychlosti jsme proběhli byt, ale vše ještě bylo mokré, takže na první pohled se nezdálo, že by něco nebylo v pořádku, tedy kromě většiny spár kolem stropů místností, kde byly jakési růžové drobky - to pán vysvětlil tak, že si na filcování nevzali houbu, takže použili naší kuchyňskou houbičku, která se všude vydrolila. Prý mělo stačit to po zaschnutí omést, což, jak se ukázalo později, nestačilo, protože kousky byly uvnitř tmelu/omítky. Trochu zaskočen jsem tedy pánům doplatil celou částku, která nakonec byla něco přes 25000 Kč (o dost víc, než byla horní hranice původního rozsahu, prý kvůli tomu, že tmel stál o 4000 Kč/za balení víc) a vrátil se do práce. Druhý den jsme ráno přišli byt prohlédnout a s hrůzou pozorovali výsledek: Všechny podlahy v bytě byly zacákané. V omítce/tmelu zůstaly zbytky houbičky, které nešlo omést. Parapety, žaluzie a radiátory byly zakydané od tmelu/akrylátu. Dřevěné podlahové lišty byly bílé od omítky/tmelu, včetně spár mezi lištou a parketami. Kuchyňská židle byla celá zadělaná od omítky/tmelu, protože ji zřejmě používali na práci. Na pohovce, která měla být při práci zakrytá, byly bílé fleky od omítky/tmelu. Zmizela prachovka, kterou, hádám, použili podobně jako houbičku na filcování. Opravené spáry byly většinou křivé a hrbolaté. Z domluvených prací některé nedodělali (praskliny některých spár zůstaly) nebo neudělali vůbec (demontáž podlahových lišt a jejich vrácení po dokončení, přemalování opravených částí zdi). Od doby, co pánové odešli jsme několik dní strávily napravováním škod, tedy umýváním všeho zaneřáděného, škrábáním stěn a spár do roviny, opravou zbývajících prasklin a vymalováním komplet celého bytu a ještě nemáme hotovo. Musím říct, že kdybychom věděli, jaký bude výsledek, raději bychom si vše opravili sami rovnou, protože by nás to stálo mnohem méně úsilí, času i peněz.
Marta V. 6.11.2023 - nahlásit
Rychlé, ale velice drahé.
Alena V. 10.10.2023 - nahlásit
Pan Horváth volal první a že dojedou ještě ten den. V pátek pracovali 2 hodiny - dostali zálohu 30 000,- Kč. V sobotu odpoledne dostali 27 000,. Kč a že jdou na oběd. Po nich zůstala práce nedodělaná a již se nevrátili. Volali jsme mu a nedovolali. Ohlásili jsme to na policii. Až v sobotu k večeru volal, že se mu pokazilo auto i telefon a proto volá až teď a že to přijde dodělat. No, opět lež! Nepřijel! V pondělí ráno, jsem volala na číslo telefonu, ze kterého nám volal Horvát, že bude tu práci u nás přijde dodělat. A to číslo - neexistuje! Získala jsem další jeho číslo, které bylo u jeho jména. Ano, vzala to jeho dcera a sdělila, že otec není doma. Tak jsem po ní chtěla číslo na otce, že jeho telefon je nedostupný. A tak jsem se dozvěděla, že on telefon nemá a že s ním nežije a neví kde je. Samé lži i od dcery. Přesto, že nám dříve z toho nedostupného telefonu volal. Proč to píši? Abych varovala ostatní lidi od tohoto podvodníka a lháře, abyste nenaletěli, jak se to stalo nám. Jsme důchodci a zatím se nám nic takového nestalo. Doplatili jsme na svoji důvěřivost a za to se tvrdě platí. Budťe obezřetní a nedávejte přiležitost tomuto podvodníkovi, aby okrádal další lidi.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Mníšek nad Hnilcom 50, Mníšek nad Hnilcom, 5564
IČ: 53819594

Podobné firmy

Valspol a.s.
17. listopadu 909, Frýdek-Místek - Místek, 73801

Stanislav Krahula
Družstevní 121, Rapotín, 78814

Marcel Grulich
Modřínová 1868, Úvaly, 25082

Sdružení Obkladači Krkonoše
Rudník 449, Rudník, 54372

3dsAtelier, s.r.o.
Klapálkova 2242/9, Praha, Chodov, 149 00