M-TECH SOLAR s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Solární panely Fotovoltaika a větrná energie

Popis činnosti

Naše společnost M-TECH SOLAR s.r.o. se specializuje na dodávku a instalace fotovoltaických systémů pro rodinné domy a firemní objekty. Dále zajišťujeme kompletní servis fve a dotace na programy "Nová zelená úsporám" a "OPPIK".

Fotovoltaické systémy vč. dalších úspor energií (např. tepelná čerpadla) jsou chytrým řešením jak ušetřit nemalé částky za energie. Snižte náklady na provoz rodinného domu i firmy a obraťte se na společnosti SOLAR SAVE s.r.o.. Navrhujeme, montujeme a uvádíme do provozu nejen fotovoltaické systémy pro firmy i soukromníky po celé České republice. Stavba standardní FVE elektrárny (5-30 kWp) trvá 5-6 měsíců, včetně potřebné legislativy. Fotovoltaické elektrárny jsou vhodné pro všechny typy střech i fasád. Nabízíme vám zařízení, které má špičkové technické parametry a je spolehlivé. Dále se zabýváme dodávkou a montáží TZB (klimatizace a tepelná čerpadla).

Zdarma zajistíme vše potřebné od legislativy až po montáž, vyřízení licence, připojení a projektovou dokumentaci. Navíc na fotovoltaické elektrárny nabízíme záruku 5 let.


Mezi naše hlavní činnosti patří:
projekty FV systémů
síťové FVE systémy
hybridní FVE systémy
dodávka a montáž FVE systémů
údržba a servis
dotace - nová zelená úsporám
dodávky a montáže klimatizací a tepelných čerpadel


Firma SOLAR SAVE má bohaté zkušenosti s realizací FVE systémů. Jako první zapojila 1. fotovoltaickou elektrárnu v Pardubickém kraji v tzv. on-grid systému - zelený bonus. Prohlédněte si námi realizované fotovoltaické systémy pro rodinné domy i firmy a přesvědčte se o výhodnosti investice do realizace FVE.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Průmyslová 526, Pardubice, 53003
IČ: 27517462
DIČ: CZ27517462
ryba@mtech.cz
724 513 192
www.solarsave.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Martin Ryba - jednatel
ryba@solarsave.cz
724 513 192

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín