Keramostav, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 99 %
Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Okna a balkónové dveře Žaluzie a stínící technika

Popis činnosti

Provádíme veškeré rekonstrukce starých objektů, revitalizace fasád, rekonstrukce bytu a koupelen, rekonstrukce bytových jader, stavby na klíč. Projektové dokumentace. Provádíme návrhy a vizualizace, poradenství od A do Z.

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Robert J. 5.3.2024 - nahlásit
Děkuji firmě Keramostav a panu Rážovi za perfektně provedenou kompletní rekonstrukci mého bytu v Praze. Již od počátečních prací si pan Ráž svým spolehlivým a vstřícným přístupem získal moji plnou důvěru, kterou během rekonstrukce dále již jen upevnil. Respektoval mé představy a tam, kde jsem neměl jasno, mi vždy dobře poradil nebo i sám navrhl lepší řešení. Tak aby se vynaložená práce a má investice co nejlépe zhodnotila. Rekonstrukce proběhla hladce. Vzniklé situace jsme po vzájemné konzultaci vždy snadno vyřešili. Nemám co bych firmě Keramostav vytknul. Jsem rád, že jsem se rozhodl právě pro ni a až budu opět nějaké stavební práce potřebovat, určitě se na Keramostav znovu obrátím. Vřele doporučuji.
Hana Č. 26.10.2023 - nahlásit
Se zakázkou jsem velmi spokojena. Firma reagovala na mou poptávku velmi rychle a hned zaslala referenční fotografie. Během pár dnů jsme byli schopni se sejít na místě a zástupci firmy si prohlédli rekonstruované prostory - koupelnu a WC. Nabídku připravili během dvou dnů, domluvené termíny byly dodrženy, práce provedeny precizně. Výborná úroveň komunikace - odpovědi na dotazy ihned zasílány, celý průběh prací byl často dokumentován a fotografie a videa sdíleny přes WhatsUp. Skutečně přínosný byl kreativní přístup - během realizace se vyskytly technické zádrhele, které nebylo možné předvídat, jednalo se o rekonstrukci ve starším domě. Hodně oceňuji, že mi vždy bylo navrženo řešení, vždycky si se vším poradili. Protože bydlím v místě vzdáleném od rekonstruovaného bytu, bylo i milé, že za mne řadu věcí vyřídili - vyzvednutí materiálu, převzetí dovezených věcí, dokonce i reklamaci materiálu. V podstatě řídili veškeré práce tak, aby byl výsledek podle mého přání, často konzultovali a navrhovali řešení, které lépe vyhovovalo dané situaci. Po dobu rekonstrukce zajistili, že vše bylo zakryto kartony a igelity, nic se neponičilo a byt mi byl předán přiměřeně uklizený. S potěšením zde mohu tedy firmu Keramostav a práci pana Ráže doporučit.
pan R. 20.4.2022 - nahlásit
Vynikající zkušenost! Pan Ráž se přesně trefil do požadovaného cíle, každou situaci s námi konzultoval, doporučoval řešení, včas avizoval změny. V detailu koupelny je vidět přesnost, smysl pro detail a pečlivost, celkově moc povedená rekonstrukce celého bytu. Všem musím doporučit, skvělé jednání.
Marie K. 21.2.2022 - nahlásit
Geniálně vymyšlené řešení koupelny a bytu. Dobrá komunikace a hlavně ochota poradit s věcmi, se kterými jsem si nevěděla rady. Takže tuto firmu mohu vřele doporučit.
František J. 27.7.2021 - nahlásit
Byli jsme velmi spokojeni, termín byl dodržen, komunikace skvělá, mohu jen doporučit.
Jaroslava D. 12.1.2021 - nahlásit
Pan Ráž z firmy Keramostav odvedl neskutečnou práci i přes tíživou současnou situaci, kdy měl nedostatek dělníků a byl v časovém presu, odvedl svou práci na jedničku s hvězdičkou a byl úžasně vstřícný. Mohu ho jen doporučit.
Ivana V. 7.1.2021 - nahlásit
S firmou je perfektní, blesková komunikace. Hezká, čistá, kvalitně odvedená práce. Domnívám se , že i náročnější klient se smyslem pro design, bude uspokojen. :) Svůj interiér jsme vložila do správných rukou a budu se těšit na další spolupráci. Určitě mohu jen doporučit.
Kamil P. 23.12.2020 - nahlásit
Velice doporučuji. Byt nádherně zrekonstruovaný. Firma vstřícná a ochotná nadstandardně. Realizace stavby v termínu. Spoustu bonusů navíc mimo domluvené části rekonstrukce.
Jiří C. 14.12.2020 - nahlásit
Domluvil jsem se s p. Rážem - Keramostav. Už na první dojem působil pan Ráž solidně a s provedenou prací jsem také spokojen.
Michaela B. 24.6.2019 - nahlásit
Všechno v pořádku, firma komunikuje perfektně, pán přišel zhodnotil, domluvili jsme se na cenové nabídce, realizace byla v pořádku, chyby běžné, vyřešili se. Časový limit v pořádku, moje požadavky byly splněny správně. Pán mi i poradil, co je správně nebo lepší. Doporučoval jiná řešení.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Španielova 1278/32, Praha 17, 16300
IČ: 29094810
DIČ: CZ29094810
zdeno318@seznam.cz
777 154 878
www.keramostav.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín