Construct Partner s. r. o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 93 %
Zedníci Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Sádrokartonáři Rekonstrukce rodinných domů Jádrové vrtání

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Sádrokartonáři, Koupelny a sociální zařízení, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Vyklízecí služby, Zedníci, Omítky a štuky.

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

AS 21.2.2024 - nahlásit
Byt není předán a připraven k užívání, pan Raban převzal peníze, nasliboval dokončení a už nekomunikuje. Nedoporučuji hlásím na ČOI a budu podávat žalobu jelikož na předžalobní výzvu nereagují. Určitě neplatit nic dokud to nebude předáno. A to k dokončení chybí jen málo za ty nemalé peníze jsem fakt v šoku kam až to musí zajít.
Vachulková Štěpánka 13.11.2023 - nahlásit
Rok a půl po celkové rekonstrukci panelového bytu nám začala praskat podlahová krytina na různých místech - pravděpodobně špatně provedená nivelace. Snažili jsme se téměř půl roku sehnat p. Rabana přes e-mail, WA, telefon, spolupracovníky, firemní kontakty, ale marně. Budeme muset vše vystěhovat, sundat obložky, lišty, krytinu, kročejovku, zbrousit podlahu a udělat novou nivelaci a to nemluvím o vestavěném nábytku. Absolutně nerozumím tomuto jednání. Bohužel je pro p. Rabana asi v pořádku, že když se reklamace nevyplatí, tak se bude vydávat za nezvěstného. Nic jako záruku od této firmy neočekávejte, nakonec Vás to vyjde velmi draho.
Bohumil P. 27.1.2022 - nahlásit
Totální rekonstrukce panelového bytu 3+1, včetně bourání a nového zdění, nová elektroinstalace Cu, podlahy vinyl. Vše proběhlo dle projektu a podle požadavků. Komunikace výborná. Drobné reklamace ihned napraveny. Mohu doporučit.
Zuzana G. 1.9.2021 - nahlásit
Rekonstrukce proběhla dobře, sice trvala déle než jsme mysleli, a také byla dražší, ale je to hotové a dobře udělané.
Jozef K. 21.5.2021 - nahlásit
Rychlá domluva, flexibilný pristup. Všetky úpravy boli spravené kvalitně, načas. P. Raban dokáže velmi poradit nad rišením diskutuje, navrhuje zlepšenia. Možem doporučit.
Marta P. 4.5.2021 - nahlásit
Děkuji, že jsem si u vás vybrala spolehlivou a slušnou firmu Malé stavby pan Raban (Construct Partner s.r.o.). Nebyl problém vyřešit i neřešitelné.
Tomáš C. 21.4.2021 - nahlásit
Všechno bylo skvělý, mohu doporučit. Byl jsem spokojený.
Jan K. 6.4.2020 - nahlásit
Jednání i cena v pořádku, byli jsme celkem spokojeni.
Jana K. 21.11.2019 - nahlásit
Výborná firma, vřele doporučuji. Vše vyřešeno k naší spokojenost. Pracovníci byli neskutečně šikovní a když jsme chtěli změny, nikdy nebyl problém. Pan stavitel je zkušený a nad přestavbou přemýšlí. Dokázal tedy poradit a nebo případně i rozmluvit věci, které jsme si vymysleli a které by nebyly nejšťastnější.
Miroslava V. 3.12.2018 - nahlásit
S firmou jsme byla v celku spokojena. Sice se vyskytlo pár drobností, ale to je skoro všude. Pán šéf poznal, že na práci tolik nedohlížím, tudíž s prací zvolnili, ale měla jsem si to lépe ohlídat. I přesto bych firmu doporučila.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Radlická 112/22, Praha 5 - Smíchov, 15000
IČ: 08342750
DIČ: CZ08342750
malestavby@email.cz
720 186 113
CZ06610692

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín