TRiGY s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Plastové nádrže a nádoby Výroba plastů Vodoinstalační materiál Odvodňovací materiál a žlaby

Popis činnosti

Specializujeme se na dodávku a realizaci akumulačních nádrží, domácích čističek, septiků, drenáží a vsakovacích systémů. Nabízíme realizace na klíč, zpracování potřebné projektové dokumentace, vyřízení administrace, dotační poradenství.

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Michal H. 18.4.2024 - nahlásit
Naše zakázka spočívala v komplexním řešením "dešťovky" a ro od výběru vhodných nádrží, svodů, čerpadla pro zálivku zahrady i řešení splachování WC, včetně vyřízení žádosti o dotace. Již od našeho prvního kontaktu a reakce na můj dotaz byla spolupráce s Trigy naprosto skvělá: od vstřícného přístupu všech jejich zaměstnanců, trpělivého a podrobného vysvětlení návrhu řešení, formulace smluvních podmínek. Dodržování dohodnutých a přislíbených termínů realizace, vstřícnost a ochota všech zaměstnanců hledat co možná nejpříznivější "proklientské řešení". Spolehlivost, férovost, profesionalita a důvěryhodnost a spokojenost zákazníka: to jsou pojmy, které vystihuji charakter naší spolupráce s TRIGY, s.r.o.
Vašutovi 16.4.2024 - nahlásit
S realizací ČOV+AN+vsak Jsme velmi spokojeni, vše proběhlo v pořádku rychle a profesionálně. Děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků :)
Ondřej J. 3.4.2024 - nahlásit
Kvalitně a plně profesionálně odvedená práce, vše jelo jak na drátkách, jednotlivé kroky na sebe navazovaly, nevznikaly žádné prostoje. Celá realizace domácí ČOV trvala jeden den (cca od osmi do desíti hodin do večera). Bagr bagroval, mezitím tvrdla podkladová deska z armovaného betonu, jakmile byl výkop hotov, už se tam betonová deska vložila, do toho přijela samotná ČOV a hned mohla do připraveného výkopu, než ji pracovníci připojili na odpadové potrubí, bagr udělal další část výkopu pro odtok z ČOV do zásaku, to už byla ČOV připojená a mohlo se umisťovat potrubí, mezitím se připojila elektřina a kompresor. Hotová symfonie. Jsme nadmíru spokojeni s celou realizací, včetně administrativního procesu (vše probíhalo na jedničku). Velmi milí lidé a machři ve svém oboru. Díky moc.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Purkyňova 125, Brno, 61200
IČ: 06049923
DIČ: CZ06049923
destovka@trigy.cz
608 987 733
www.trigyshop.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín