INDLU ONE s.r.o.Doporučeno

Doporučeno
Ostatní Inženýrské služby Stavební dozor Ostatní Zemní práce

Popis činnosti

Naše hlavní zaměření spočívá v provádění stavebních prací a inženýrské činnosti jak pro soukromé investory řešící rodinné domy, tak pro velké firmy řešící velké developerské projekty. Těšíme se na spolupráci s každým investorem a věříme v dlouhodobou spolupráci.

Za dobu své činnosti jsme realizovali projekty pro soukromé subjekty, ale i pro tak náročné klienty jako jsou společnosti Správa železnic s.p., LUCON CZ, s.r.o. (Siemens Mobility s.r.o.), , AVE Kladno s.r.o., TTC REAL ESTATE a.s., Sportovní zařízení města Příbram, apod. Jsme hrdí na to, že většina z našich klientů se na nás se svými požadavky obrací opakovaně. Naše společnost se nevěnuje pouze realizaci staveb, také se zabývá filantropií. Snažíme se pomáhat jak hmotnými, tak finančními dary. V roce 2021 jsme mezi naše obdarované zařadili dětské domovy v Jemnici (www.ddjemnice.cz) a Budkově (www.ddbudkov.cz), kterým jsme darovali školní a kancelářské potřeby. I další roky jsme každé Vánoce, Velikonoce a při dalších příležitostech vždy na „naše“ děti mysleli a posílali jim spousty dárků, hraček a překvapení.
Mezi naše stálé obdarované patří Sbor Dobrovolných Hasičů Zhořec, kterému každý rok darujeme materiální vybavení, např. čerpadlo, plovoucí sací koš, výstroj, atd.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Opletalova 919/5, PRAHA 1 - NOVÉ MĚSTO, 11000
IČ: 17320950
DIČ: CZ17320950
ubr@indlu.cz
602 409 166
indlu.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín