Karel MahelkaDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Restaurování nábytku Restaurátoři Ostatní umělecká řemesla

Popis činnosti

Karel Mahelka se zabývá těmito činnostmi. Restaurátoři, Restaurování nábytku, Řezbářské práce, Restaurování nábytku, Zakázková výroba.

Řezbářské práce
V nabídce je provedení veškerých řezbářských prací od restaurování řezeb (tj. doplnění ulámaných částí řezaných rámů, částí nábytku a další) přes výrobu různých kopií (madony, krucifixy, busty aj.) až po originální řezbářské práce dle požadavků zákazníka včetně zpracování návrhu nebo dle dodaného návrhu. Řezbářské práce jsou prováděny včetně povrchové úpravy a pozlacování.

Restaurování nábytku
Restaurátorské práce se provádějí po provedení průzkumu a dokonalém zdokumentování před započetím restaurátorských prací. Samozřejmostí je individuální přístup k restaurovanému předmětu a použití technologických postupů náležejících do období vzniku restaurovaného předmětu (tj. použití starých materiálů, lepení teplým klihem, šelaková politura a další). Součástí restaurátorských prací je zdokumentování stavu před, v průběhu a po provedení restaurátorských prací.

Zakázková výroba
Provádím návrhy a celkovou realizaci originálních kusů nábytku, bytových doplňků a reklamních předmětů z masívního dřeva.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Pod Havlínem 1193, Praha 16, 15600
IČ: 14130696
mahelka.karel@post.cz
777 946 398
www.mk-restaurovani.com

Kontaktní osoba

Karel Mahelka - majitel
mahelka.karel@post.cz
777 946 398

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín