ProfiDek s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Dřevostavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Fasády Modulární stavby

Popis činnosti

Zajišťujeme rekonstrukci bytových jader a rodinných domů. Je pro nás samozřejmostí realizovat díla v kvalitě odpovídající představám investora a splňující požadavky patřičných norem, předpisů i požadavků moderních technologií. I vy máte možnost využít našich služeb a stát se našimi spokojenými zákazníky. Pokud máte o naše služby zájem, projděte si naši nabídku a vyberte si to nelepší řešení pro Vaše potřeby. Pokud máte dotaz, Více zde: http://www.stavebni-hokna.cz/

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jiří W. 17.3.2022 - nahlásit
Dobrá práce.
Věra N. 1.10.2020 - nahlásit
Mohu říct - velká spokojenost. Na čemkoliv jsme se domluvili, to platilo. Jak s majitelem firmy, tak s jeho podřízenými byla dobrá spolupráce. Dodržovali termíny i dohodnutý výkon práce. Práce provedeny na velmi dobré úrovni a k naší naprosté spokojenosti. Doladění detailů pan majitel provedl na požádání a bez zbytečných odkladů. Za sebe mohu říct, že firmu doporučuji.
Monika H. 12.7.2017 - nahlásit
Odborně poradí s rekonstrukcí a také s výběrem vhodného materiálu a výrobků včetně vhodných cen. Kvalita práce, spolehlivost a spokojený zákazník jsou prioritou této stavební společnosti. Příjemným překvapením bylo, když nás po ukončení rekonstrukce majitel firmy p. Špatný po měsíci kontaktoval s dotazem na spokojenost. Firmu ProfiDek všem doporučuji, je to firma na vysoké profesionální úrovni.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Pod vinohrady 733/12, Troubsko, 66441
IČ: 05256682
DIČ: CZ05256682
profidek@email.cz
777 595 525
www.profidek.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín