Marián Oračko

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Marián Oračko se specializuje na činnosti: Izolatéři, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Sádrokarton, Maltové a…

Hodnocení od uživatelů (13x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Zdenka K. 24.6.2022 - nahlásit
Jsme spokojeni.
Daniela K. 3.3.2022 - nahlásit
Pán Oračko a jeho kolegové odvedli u nás příšernou práci a chtěli po mě 30.000 korun. Už nikdy! Má u nás nářadí, tak ať si pro něho přijede Už jsem ho několikrát kontaktovala, a nic. Děkuji.
Jarmila P. 2.3.2022 - nahlásit
Cena byla vyšší, ale práce proběhly v pořádku.
Alena J. 23.2.2022 - nahlásit
Práce nedokončená, jelikož pánové chtěli nepřiměřenou částku peněz za výkop, který neodpovídal množství které uváděli, nedali ani jednu fakturu na materiál, i když dostali zálohu. Na všechno měli spoustu výmluv a lží. Nepředstavili se, i když jsem je žádala, a tak po dvou dnech jsem ukončila spolupráci. Prostě lžou, jak když tiskne.
Dagmar M. 19.1.2022 - nahlásit
Nátěrovou barvu vybrali kvalitní, nátěr proveden dvakrát, oprava komína. Jen toho nepořádku po nich bylo dost. A ještě si řekli o svačinku :)
Milena Ř. 14.1.2022 - nahlásit
Neprofesionální přístup k pracovním postupům. Nepřesnost.
Jan K. 4.1.2022 - nahlásit
Přišli, nějak jsem se s nimi domluvil a vzali si zálohu. Žádnou službu neudělali, podali mi lživé informace (o ceně koberců a jejich pokládce - že to nikde neseženu levněji. Přitom v prvním obchodě, do kterého jsem volal to bylo o více než 50 % levněji). A dodnes jsem nedostal zpět zálohu 1.000.- Kč. Domáhám se toho již měsíc služby, které jsem po nich chtěl. Včera jsem s nimi telefonoval a bylo mi dokonce vyhrožováno, že mi vybombarduje byt a nadával mi do sprostých slov. Budu toto chování hlásit na policii.
Miluše Š. 23.11.2021 - nahlásit
Na moji poptávku ohledně nižší vany přišel Marián Oračko se svým otcem vzal zálohu 12.000,- Kč na fakturu bez IČA. 2 dny u mne 4 pracovníci-3.den jen 3 pracovníci. 1. den nakupovali v Polsku vanu za 3.000, 2. den nakupovali obložení nevím za kolik já jsem jim dala na to 16. 000,- další složenky mi nedali a chtěli za tuto práci jen o 7 cm nižší vanu celklem 4O.OOO,- dostali 35.OOO,- Kč. Práce byla odvedena velice špatně, nejsem vůbec spokojená. Reklamovala jsem jejich práci, slíbili, že přijdou, ale úplně přestali komunikovat.
Miroslava B. 25.10.2021 - nahlásit
Dne 4.10.2021 jsem si žádala u vás žádost o omítnutí sklepu a položení dlažby v celkové výměře 10 m2. S vaším zadáním jsem byla velmi spokojena paní byla ochotná a vstřícná. Ani ne za půl hodiny se mi ozval zedník. Domluvili jsme se na další den, že se dojedou podívat. Ráno v devět, jak bylo domluveno přijeli dva a slíbili, že to udělají během pár dní a jeďte nabídli izolací kolem domu z přední části domu. Moc se mi nechtělo, ale nakonec jsme souhlasili. Chtěli zálohu na materiál, obávala jsem se ,že zmizí s penězi. Sice mě napsali doklad na částku 10.000 Kč. Trnula jsem ale k večeru materiál dovezli. V pátek ráno přijelo šest chlapů a začali kopat. Vypadalo to nadějně. Ale večer chtěli další zálohu na trubky a pod. Měla jsem strach, že odjedou a nechají to rozkopané. Tak inkasovalo každý den obnos, doklady na materiál jen psané na faktuře žádný dodací list z obchodu abych viděla co nakoupili. Byli tu týden, práce sice dokončili, ale sklep si musel manžel dodělat, byli to jen hala bála. Kolem domů nepořádek. Obité zdi i poškozené obklady. Když jsem zjišťovala ceny materiálu ,a pak i práce ,podle mého odhadu nám naúčtovali jednou tolik Za vše jsem jim zaplatila 187.000 Kč. Po každém upozornění, že chci faktury a že nemají ani řádně vyplněné doklady Chybělo ič sice nějaké tam je, ale nikde jsem se nemohla dohledat. Pan se jmenuje Marian Oračko, Karviná 6 Fučíková 1340/40. U souseda si taky dohodl opravu komínů, taky chtěl zálohu a pak ještě 15.000 za práci, která trvala asi 7 hodin. Když chtěl peníze soused mu to vypočítal a řekl mu, že to oznámí na finanční úřad to se lekl, sedl do auta a ujel. J pak čtyři dny uháněla a zedníka, aby vyspároval sklep. Peníze vyinkasoval a prý to dodělají. Vím, že jsem udělala chybu a netrvala od začátku na sepsání dohody o provedení práce a na fakturách Navíc chtěli vše v hotovosti, tak jsem co druhý den chodila do bankomatu vybrat peníze. To jen pro varování ostatních zákazníků. Peníze už jsem oželela, ale ať nepodvedou další zákazníky.
jagi 1.7.2021 - nahlásit
Pan Oračko provádí velice nekvalitní práci za nehorazné peníze. Práce je nekvalitní za měsíc spadl obklad ze soklu.Do opravy se nehrne a neuznává. Zajímalo by mě zda odvádí daně když nevydáva přijmovy doklad ani fakturu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

U Svobodáren 1305/11, Karviná - Nové Město, 73506
IČ: 07047177

Podobné firmy

M a N Radek Horák s.r.o
Díly 737, Moravský Písek, 69685

Roman Lilik
Pohořílky 23, Fulnek, 74245

Tomáš Dušek
Sovětice č.p. 55, Sovětice, 50315

Rozjedemeto s.r.o.
Smetanova 418, Libušín, 27306

Jaroslav Smrčka
Přívozní 1600/b2, Praha 7, 17000