ZTS Jindřichův Hradec, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Plošiny, jeřáby a stavební výtahy Ostatní stavební stroje Bagry a buldozery Svářecí technika Rypadla

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech: Údržba strojů, Údržba strojů, Bagry a buldozery, Frézy, Válcová technika, Míchačky, Náhradní díly, Ostatní stavební stroje, Plošiny, jeřáby a stavební výtahy, Použité stroje, Rypadla, Svářecí technika.

ZTS Jindřichův Hradec, s.r.o. se od roku 1992 zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti stavebních a zemědělských strojů. V současnosti se zejména zabýváme prodejem a servisem nových smykem řízených nakladačů Novotný a přídavných zařízení. Jsme generálním prodejcem nakladačů Bobek 861 a 961 pro ČR. Tyto a jiné stroje rovněž vykupujeme protiúčtem a po opravě nabízíme dále zákazníkům. Ve vlastních dílnách provádíme všechny typy oprav, od běžných až po generální. Stroje také opravujeme v rámci servisu přímo u zákazníků. Nezapomínáme ani na již nevyráběné stroje, které jsme dodávali v minulosti a stále k nim vedeme náhradní díly a širokou škálu přídavných zařízení. Náhradní díly rovněž zasíláme na dobírku. Jsme akreditovaným školicím střediskem pro výcvik obsluh stavebních strojů, provádíme technické kontroly strojů a vysokozdvižných vozíků. Dále provozujeme vlastní autoservis a provádíme jeřábnické práce.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Kostelní Radouň 11, Kostelní Radouň, 37842
IČ: 47216646
DIČ: CZ47216646
zts@zts-jh.cz
606 275 457
www.zts-jh.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín