LGali best Home, s.r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Podlaháři, Tesaři, Truhláři, Dřevostavby, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Sedačky, gauče a pohovky, Kuchyně,…

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr J. 15.6.2021 - nahlásit
Firma se zdála solidní, však jen do té doby, než-li jsem poslal zálohu na rezervaci termínu (50t.). Následně firma skoro přestala komunikovat. Strohé odpovědi na moje dotazy, např. ohledně termínu započetí, který byl dán smlouvou a zálohou. Nakonec po měsíci od plánovaného započetí mi bylo oznámeno, že pracovníci jsou v Německu a tedy na mě nemají čas. Odstoupil jsem od smlouvy a čekal jsem 14 dnů na vrácení peněz (po opakovaných žádostech). Díky této firmě, která slibovala, že bude do léta rekonstrukce hotova, nemohu nyní chatu obývat a poptávám jiné firmy, které by se rekonstrukce zhostili. Nikdo nemá čas, takže to letos asi ani nebude. Takže díky Lghome budu v létě zavřený v bytovce a navíc mi bude stát nové auto asi i přes zimu venku, protože díky nim mám kompletně zastavěnou garáž věcmi z chaty. Kdyby nebylo jejich slibů, tak chatu vystěhuji až na zimu, či na jaře příštího roku.
Petr J. 4.6.2021 - nahlásit
Do poslání rezervační zálohy na termín započetí rekonstrukce prima. Následně velmi špatná komunikace, nedodržení termínu započetí rekonstrukce o měsíc, následně jsem vypověděl smlouvu a 14ti denní čekání na zpětné poslání zálohy, o kterou jsem se musel opakovaně prosit. Tedy za mě, už NIKDY!!!
Olga R. 29.4.2021 - nahlásit
Super práce za rozumnou cenu.
Iveta H. 4.3.2021 - nahlásit
Jsem velmi spokojená. Překvapila mě rychlost a vstřícnost. Ocenila jsem rady při výběru, ukázky a kombinace materiálů, též možnost konzultace při nákresu a vizualizace. Práce jim šla od ruky a výborně se kolegové doplňovali, jsou sehraný tým. Vřele doporučuji.
Zdenka H. 17.12.2020 - nahlásit
Splnění podmínek dodání, termín nebyl dodržen a reklamace (odlepila se folie a špatně se zavíraly dveře) trvala delší dobu. Ostatní v pořádku.
Andrea Š. 11.12.2020 - nahlásit
Výčet pochybení firmy bych mohla jmenovat do zítra. Práci předělávali na několikrát, vždy ale až po našem upozornění. Nakonec, více jak po dvouměsíčním zpoždění jsme vypověděli smlouvu a našli si novou solidní firmu, která objevila ještě další nedostatky. Lidé z oboru, na které jsme se obrátili, nevěřili svým očím, dělníci, které nám sem firma poslala, neuměli nic, poničili materiál, všude neskutečný nepořádek. Šedé polystyrenove desky byly omlácené, jeden dělník je připevňoval z jedné strany baráku, druhý dělník z druhé strany, tam kde se sešli byla mezera, no tak ji prostě zastříkali pěnou. Většinu museli strhat a předělat. Na některé předem dohodnuté metody se vykašlali (penetrace, "hokejky" kolem oken, okapničky..) něco samozřejmě zpětně dodělat nešlo. Kabely, které měly být vedený fasádou, zkrátka trčí ven. Nedoporučuji tuto firmu!
Jaromír H. 28.8.2020 - nahlásit
Naprostá spokojenost, kdyby to šlo hodnotím 10 hvězdičkami. Skvělá práce.
Valentina H. 21.2.2020 - nahlásit
Skvělá spolupráce s touto firmou, jsme velice spokojeni - ve všem pomohli a poradili, nemám co bych vytkla. Pochopitelně dík i stránce Poptávej.cz.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Trnová 23, Trnová, 33013
IČ: 08443475
DIČ: CZ08443475

Podobné firmy

Jan Bednařík
Kanice 114, Brno - venkov, 66401

Josef Machálek
Masarykovo nám. 1002/9, Jeseník, 79001

Aleš Nečas
Wanklova 107, Jedovnice, 67906

KZman
Čechova 1936/15, Plzeň - Jižní Předměstí, 30100

Zdeněk Švehla
Maršov u Úpice 37, Úpice, 54232