TS- Stavokon, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Zedníci Rodinné domy Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Omítky a štuky Hrubé stavby

Popis činnosti

Omítky a štuky, Zedníci, Rodinné domy, Hrubé stavby, Nízkoenergetické domy, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Obkladači.

O NÁS
Společnost TS-Stavokon s.r.o. se zabývá realizací novostaveb soukromých i komerčních objektů. Zakládáme si na dodržování smluvených dohod a termínů, odvádíme kvalitní práci ke spokojenosti našich zákazníků.

Naše stavební firma zaměstnává proškolené odborníky vzdělané v oboru s mnohaletou praxí ve stavebních profesech, jak u nás, tak v zahraničí. Spolupracujeme s odborníky v přidružených oborech a jsme schopni provést kompletní výstavbu a rekonstrukci, včetně povolení, statického posudku, revizních zpráv až po dodání vestavného nábytku a kuchyňských linek na míru.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Jablunkovská 420, Třinec, 73961
IČ: 08985995
stavokon@seznam.cz
608 001 700
www.ts-stavokon.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Tomáš Szkatula - majitel
stavokon@seznam.cz
608 001 700

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín