David Kuba

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %

Popis činnosti

Firma David Kuba vám nabízí služby v těchto oblastech. Dlaždiči, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zedníci, Fasády, Zateplení a tepelná izolace, Rekonstrukce bytových jader, Chodníky, Rekonstrukce bytů…

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Renata P. 16.5.2024 - nahlásit
Velmi dobrá komunikace od prvního telefonického rozhovoru po celou dobu práce. Pan Kuba mi vždy vše vysvětlil a pokud byl nějaký problém - dokázal ho v klidu vyřešit, má výborné nápady. Nejvíc oceňuji profesionální a zároveň lidský přístup. Je to šikovný řemeslník. Doporučuji všemi deseti! První fotka je stará katastrofální koupelna a díky šikovnosti a preciznosti pana Kuby je z ní pěkná a zajímavá koupelna.
Jiří P. 26.1.2024 - nahlásit
Kvalitně odvedená práce, vše bez problémů. Manželka spokojená, co více si přát. Chci ocenit příjemné a slušné vystupování. Postup práce perfektně vysvětlen. Doporučujeme!
Zdeňka M. 6.11.2023 - nahlásit
S oběma pány byla skvělá domluva, ať jsme si vymysleli cokoliv, byli ochotní nám vyjít vstříc (např. se u nás dodělávala komplet nika + dlažba v garáži). Jako velké plus vnímám to, že umějí přijít i s návrhy, co jak udělat i s případnou ukázkou, pro lepší představu (styl rozložení dlažby, vzorník spárovačky, lišty jiné barvy než jen tuctové nerezové ..). Práce je za nimi každý den vidět a pan Rychtařík u nás trávil i více 10 h denně - je to opravdu dříč a zároveň nadšeně dělá svou práci. Vše odvedli na výbornou, poradili si i s naší komplikovanou dlažbou a troufám si říci, že máme nejhezčí lišty široko daleko :). Koupelny nemáme osazené, tak přikládám pouze foto pro představu práce těchto 2 obkladačů. Doporučuji všemi deseti, už máme rozjednanou další práci u rodičů. Děkujeme!
pan J. 5.9.2023 - nahlásit
Jsem s firmou spokojen.
Světlana P. 24.7.2023 - nahlásit
Veškeré práce konzultoval a provedl v dohodnutém termínu, v nevyšší kvalitě.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Školní 124, Rybitví, 53354
IČ: 87161257

Podobné firmy

NKN Group s.r.o.
Hlavníčkovo nábřeží 5268, Zlin, 76001

Tomáš Hrdlička
Horní Záhoří 54, Záhoří, 39818

Lukáš Baloun
Rooseveltova 906, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou IV, 50351

Elegant INVEST s.r.o.
Jiřího ze Vtelna 1731/11, Praha 20, 19300

ACHAJAVI s.r.o.
Kbelnice 9, Přešťovice, 38601