SEASPOL Group s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Bezpečnost, ochrana zdraví, BOZP Hasičská technika a vybavení Požární bezpečnost

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Bezpečnost, ochrana zdraví, BOZP, Hasičská technika a vybavení, Požární ochrana.

Naší hlavní náplní práce je výkon činností "odborně způsobilých osob" v oboru PO a BOZP u našich klientů.
Není to však jediná činnost. Nabízíme zpracování požárně bezpečnostních řešení, posouzení požárního nebezpečí, zpracování dokumentace zdolávání požáru, dokumentace školení zaměstnanců a provádění jejich školení, výrobu výstražných tabulek, revize a opravy hasicích přístrojů a hydrantových systémů a kontroly a revize požárně bezpečnostních zařízení. Samostatnou kapitolou je náš internetový obchod s bezpečnostními tabulkami, hasicími přístroji a dalšími prostředky.

Naše firma nenabízí pouhou konzultaci a nezávaznou prohlídkou pracovišť, jak je mnohdy obvyklé. Pracovníci firmy minimálně jedenkrát týdně - nebo podle domluvy - navštěvují pracoviště klienta, kde provádí kontrolní činnost, upozorňují na nedostatky, kontrolují dodržování termínů školení a revizí a spolupracují na odstraňování závad. Administrativní agenda je vedena v sídle naší společnosti.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Lindauerova 139/19, Plzeň 3-Východní Předměstí, 30100
IČ: 45359024
DIČ: CZ45359024
seaspol@seaspol.cz
377 327 473
www.seaspol.cz
eshop.seaspol.cz

Kontaktní osoba

Rudolf Šlehofer - majitel
seaspol@seaspol.cz
603 318 318

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín