DŘEVODOMKY EU s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %
Dřevostavby Nízkoenergetické domy Modulární stavby

Popis činnosti

Kompletní výstavba Dřevostaveb - rodinných domů.

Hodnocení od uživatelů (7x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Marcela N. 7.6.2023 - nahlásit
S firmou Dřevodomky jsme byli moc spokojení. Dobrá komunikace, spolehliví, vždy pomůžou a poradí, aby zákazník byl co nejvíc spokojený.
Vlastimil K. 7.6.2023 - nahlásit
Firma Dřevodomky EU s.r.o. je vynikající protože max. vychází vstříc požadavkům objednatele. Zajistila mi dokonce projekt dřevodomku s garáží a se solárními panely včetně dotace. Zvláště chválím manažerku paní Magdu Ševčíkovou i její dceru Magdu Ševčíkovou ml. Pracuji ve výstavbě pro bydlení polovinu svého života a lepší firmu pro rodinné bydlení jsem za celou dobu nenašel. Třikrát poklona!
Ondřej Z. 4.11.2022 - nahlásit
S firmou jsme moc spojení. Opravdu nám vycházeli vstříc a plnili naše požadavky.
Martin N. 4.5.2022 - nahlásit
Můžeme jen doporučit.
Paní M. 9.3.2020 - nahlásit
Žádný problém při domluvě, ve všem nám vyšli vstříc. Jsme spokojeni.
Jiří O. 6.3.2020 - nahlásit
Já si pro realizaci našel Dřevodomky EU. Dnes už mám postaveno a jsem rád, že volba padla právě na ně. Má příbuzná stavěla a už konečně jí baráček stojí u jiné firmy a když řeknu, že základová deska 10x15 m byla o 7 cm na jednom konci výš než na druhém a že postavená budka na elektriku do druhého dne spadla a nemluvě o zatékání do místností vinou špatné izolace a nezájmem firmou něco řešit skončilo až u soudu. A není to v dnešní době ojedinělé. Já měl také nějaké problémy jako na každé stavbě, ale pan Slach našel vždy řešení, a co mě nejvíc uklidnilo, přijel osobně a k mé spokojenosti ještě na místě problém vyřešil. Nerad bych opomenul paní Ševčíkovou, ta mě po celou dobu informovala o průběhu stavby a co bude následovat dál. Hlavně ale umí poradit a jsem rád, že jsem jí poslechl, i když zprvu jsem o tom řešení nebyl přesvědčen. Také mě uklidňovala, když se čekalo na stavební povolení a jiné povolení ze stavebního úřadu. Nedají se totiž dát dvě žádosti najednou, ale až vám přijde jedno povolení, můžete teprve podat druhé. Stavební úřad na vyřízení má 3-4 neděle a když je to neúplné vrátí vám to většinou poslední možný den a pak zase čekáte ten samý čas. Alespoň takhle to funguje v Brandýse N/Labem. Líbilo se mi také financování. Bylo rozděleno na 7 splátek a záloha se zaplatila až po předložení prostavění předchozí zálohy. Organizačně to zvládal i pan Machačka. Prostě jim to funguje, jak má a vřele doporučuji s touto firmou stavět. Děkuji, že jste mi dokázali postavit co jsem si nakreslil a splnil si svůj sen.
Pavla P. 29.3.2018 - nahlásit
Mám krásný vysněný dům.Jednou večer jsem seděla na balkoně a řekla jsem si,že më nebaví žít v paneláku a ještě ten večer jsem celé rodině oznámila,že chci stavět!Rodina kroutila hlavou co si zase vymýšlím. Je mi 42 let a chci žít v baráčku s moji rodinou, tak jsem celou noc nespala a přemýšlela kde vzít na barák. Až k ránu jsem přišla na to, že prodám byt a za něj si postavíme barák. Začala jsem se dívat na stavby a rozhodovala jsem se, jaký zvolit materiál. Nakonec vyhrála dřevostavba. Přečetla jsem si o dřevostavbě vše, co mě zajímalo a rozhodla jsem se pro ni. Chtěla jsem 4+1 do 2.800.000,- Kč,ale bylo par firem, co mi vypočítali o skoro 1 milion víc, tak jsem ztrácela naději. Jednou jsem večer zasedla k internetu a vyjela mi tam stránka Poptavej.cz, tak jsem je oslovila a přišla mi nabídka od Dřevodomky a byla jsem překvapená s mojí náročností na kolik by mě vyšel baráček mých snů. Slovo dalo slovo a začala jsem jednat s p. Slachem a p. Ševčíkovou. Byla to super práce! Nenechali mě, abych byla ve stresu co se týče úřadů, prodeje bytu, a projektů. Vše za mě vyřídili a já jsem v klidu dělala svoji práci s vědomím, že vše jde jak má být. Když už se začalo stavět, tak si nás převzala stavbyvedoucí p. Melčová, Nevím, kde se to v ní vzalo, ale všichni řemeslníci z ní měli respekt. Super ženská. Jsem nedůvěřivá a tak jsem měla i svého stavbyvedoucího a ten mi řekl až u konce stavby, že jsem si vybrala dobrou firmu, že nemůže říct proti Dřevodomkum nic. Děkuji celému týmu za uskutečnění mého snu jste super, teď už jenom můžu říct, že jsem šťastná a všem mohu jenom doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Na Spravedlnosti 2882, Rakovník, 26901
IČ: 28537106
DIČ: CZ28537106
info@realenter.cz
602 318 061
www.drevodomky.eu

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín