Karel OndoDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Malíři a tapetáři Zateplení a tepelná izolace Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Sádrokartonáři Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Zámková dlažba, Zateplení a tepelná izolace, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Obkladači.

Hodnocení od uživatelů (13x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Pavel M. 22.2.2024 - nahlásit
Jen víc takových řemeslníků, rozhodně doporučuji. 👍🏻👍🏻👍🏻
Přemysl Z. 22.2.2024 - nahlásit
Vše nakonec dopadlo dobře. Mohu řemeslníka doporučit.
Lenka F. 9.1.2024 - nahlásit
S panem Ondem jsme byli moc spokojení. Na poptávku reagoval rychle a už po telefonu zněl příjemně. Kuchyňské obklady položil hezky a i si dovezl veškerý pracovní materiál. Jde vidět, že je zkušený a dával nám i tipy. A i když jsme ještě v průběhu změnili názor na délku obložení, jednal příjemně.
Antonín V. 6.9.2023 - nahlásit
Děkuji panu Ondo za kvalitně odvedenou práci. Velmi zodpovědný přístup. Na vše se mě ptal jak to chceme, aby se nám to líbilo. Moc děkujeme a na 100% doporučujeme.
Miloslava S. 24.7.2023 - nahlásit
Jsem velmi spokojená s firmou Karel Ondo ve všech směrech - chování, vystupování spolehlivost, kvalita a odbornost, vstřícnost, cena a další okolnosti. Doporučuji si pana Ondo objednat, budete spokojeni, Kéž by všichni podnikatelé byli tak dobří!
Dominik H. 15.3.2023 - nahlásit
S panem Ondem jsem byl naprosto spokojen. Komunikace ohledně prováděných prací perfektní, bezproblémová dohoda o pracích na víc a jeho ochota poradit a pomoct naprosto perfektní. S prací si poradil naprosto s přehledem a je vidět, že je to odborník, co ví, co dělá. Vřele ho doporučuji a budu rád, když se s ním ještě na dalších pracích dohodnu a setkáme. Cena, kvalita a rychlost naprosto perfektní. Za nás naprostá spokojenost a moc mu děkujeme.
Marta V. 1.3.2023 - nahlásit
Velice dobrá komunikace, žádné zbytečné prostoje (kouření), přehledné vyúčtování, práce odvedená v dobré kvalitě. Doporučuji.
Alena J. 24.6.2022 - nahlásit
Pokládka dlažby byla provedena kvalitně.
Lenka A. 16.5.2022 - nahlásit
S prací jsme byli spokojeni, práce kvalitně odvedena.
Petr P. 1.4.2022 - nahlásit
Rekonstrukce koupelny - vše ok, pán je šikovný. Prostě kvalitní řemeslník. Jsme spokojení.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Záhoří 39, Záhoří 39, 51301
IČ: 61320536
karelondo@hotmail.com
792 467 491

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín