Profibaumeister s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení
Malíři a tapetáři Instalatéři Projektová dokumentace Kotle Lakýrníci a natěrači Úpravny vody Stavební rozpočty Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Jsme firma, která poskytne spolehlivé služby a práce. Zdarma vám zpracujeme nabídku. Specializujeme na práce v oblasti Instalatéři, Malíři a tapetáři, Lakýrníci a natěrači, Kotle, Karmy, Teploměry a termostaty, Podlahové vytápění, Otopná tělesa, Izolace, Čerpací technika, Ostatní, Projektová dokumentace, Ostatní, Ostatní, Vodoinstalační materiál, Plynoinstalační materiál.

Hodnocení od uživatelů (11x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Mirka M. 12.3.2024 - nahlásit
Bohužel se musíme připojit k negativním hodnocením. S firmou jsme spolupracovali od léta 2022, vše ok, pani majitelka s námi konzultovala vše do detailů, terminy, na kterých jsme se domluvili, vždy v pořádku. Dotuď spokojenost. Nyní už stavba dokončena, měli nám dodat ještě síťky do oken, které jsme zaplatili spolu s okny. Bohužel pani Paolini přestala komunikovat, a dozvěděli jsme se, že ani nedoplatila firmě, která nám dodávala okna, celou částku.
Tereza O. 21.11.2023 - nahlásit
Před uzavřením smlouvy a zpočátku realizace díla vstřícný přístup, bezproblémová a přátelská komunikace; po převzetí díla však naprostý obrat – neseriózní způsob řešení reklamací (zprvu dokonce ignorovány, případně uvádění zavádějících či lživých informací ve snaze vyhnout se jakékoliv odpovědnosti). Částečná náprava zjednána až po více než roce díky zapojení České obchodní inspekce, na kterou jsme se byli nuceni po marných snahách dosáhnout alespoň nějakého posunu ve věci obrátit. Je-li vaším přáním realizace celého díla jedinou společností s tím, že koordinace jednotlivých stavebních prací bude ponechána na ní (jak nám bylo v úvodu vzájemných jednání přislíbeno), pak bohužel tuto společnost nelze doporučit. Problém netřeba nutně spatřovat v samotném vzniku vad (k těm zkrátka může dojít), ale v následné neschopnosti společnosti, resp. její jednatelky podílet se odpovědně a seriózně na jejich řešení.
František C. 8.8.2023 - nahlásit
Férové,rychlé a vstřícné jednání.
Ivana S. 28.2.2023 - nahlásit
Rychlé - čisté. Byla jsem moc spokojená, dodrželi na čem jsme se domluvili. Opravdu makali.
Pavel B. 2.11.2022 - nahlásit
Bezproblémová spolupráce. Veškeré problémy, nesrovnalosti s projektem konzultovány operativně nebo v rámci pravidelných kontrolních dnů. Kvalitně odvedená práce, doporučuji.
Helena M. 21.1.2022 - nahlásit
S majitelkou a vedoucím stavby byla velmi dobrá komunikace. Dodrželi domluvený termín ukončení. S provedenou výstavbou jsme spokojeni.
Vladislav L. 8.12.2021 - nahlásit
Doporučuji.
Paní J. 26.7.2021 - nahlásit
Výborná spolupráce doporučuji.
Pavlína L. 30.3.2021 - nahlásit
Jsem zatím velice spokojená, jakýkoliv problém vždy se mnou konzultují.
Jiří D. 5.3.2021 - nahlásit
První zakázka se proměnila v dlouhodobější spolupráci. S firmou jsem spokojen.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Příkop 838/6, Brno - Zábrdovice, 60200
IČ: 08960313
DIČ: CZ08960313
info@profi-bm.cz
770 172 200

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín