AVLED s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Faxy a skenery Kabely Ostatní Tiskárny Tonery a cartridge Ozvučení a osvětlení akcí Outdoorová reklama Public relations Firemní plesy a akce Prezentace

Popis činnosti

Avled, s.r.o. se zabývá těmito činnostmi. SVĚTELNÁ REKLAMA, Výroba, prodej a zapůjčení LED stěn a kompletní servis, Projektory pro domácí kino, mobilní a konferenční projektory, Projektory pro domácí kino, mobilní a konferenční projektory, SVĚTELNÁ REKLAMA, PROJEKČNÍ PLOCHY, PLÁTNA, OZVUČENÍ,

O NÁS
Společnost AVLED s.r.o. se zabývá především prodejem reklamy na LED obrazovkách po celé České republice a Slovensku. K produkci kampaně samozřejmě nabízíme klientovi i kompletní výrobu spotů.

Dále se zabýváme prodejem, montáží, servisem a pevnými instalacemi LED obrazovek a audiovizuální projekční a prezentační techniky. Také se specializujeme na vybavování prezentačních místností a sálů včetně řídících systémů.

Mezi našimi službami naleznete i pronájmy projekční, prezentační a audiovizuální techniky na kulturní, sportovní a společenské akce, dále kongresy, výstavy, veletrhy, módní přehlídky, firemní prezentace, prezentace nových výrobků, promo akce, volební mítinky, ...

Věříme, že si z nabídky našich služeb vyberete.



SVĚTELNÁ REKLAMA BRNO
Projekční a prezentační technologie nabízí v oblasti světelné reklamy možnosti, o kterých se nám v minulosti ani nezdálo – vysoký jas a kontrast i za denního světla a výborná čitelnost i z velké vzdálenosti. Přednosti světelné reklamy a videoreklamy spočívají v daleko větší vnímavosti reklamní plochy.

Výroba světelné reklamy
Jako význační dodavatelé reklamních video technologií dodáváme venkovní světelné reklamní LED panely i prezentační techniku pro interiéry, do místností a sálů včetně řídících systémů Crestron:



videoreklama
LED obrazovky
světelná reklama
střižny, režie, odbavení
světelné reklamní nápisy
projekční a prezentační technika
speciální světelné projekce a efekty


Komplexní řešení světelné reklamy, návrhy, výroba reklamních prezentací, realizace.

Proč světelná reklama?
Naši klienti si uvědomují veškeré výhody, které moderní technologie světelných reklam a videoprezentací přináší. Běžné statické nápisy v záplavě reklamních sdělení zanikají a nepřinášejí požadovaný efekt – připoutat pozornost a zaujmout. My Vám přinášíme moderní řešení pro každou situaci. Naše světelná reklama je vidět a navíc umožňuje téměř okamžitou aktualizaci obsahu.

Venkovní světelná reklama
Vaše outdoor reklamní kampaně budeme vysílat v exteriéru na velkoplošných venkovních LED obrazovkách ve vybraném regionu nebo na území celé České republiky a Slovenska.



výborná viditelnost
kvalitní obraz i za denního světla
umístění na frekventovaných místech
Světelná reklama do interiérů
Při výrobě vnitřní světelné reklamy vždy vycházíme z individuálního zadání a plně vyhovíme Vašim požadavkům.



projekční plochy a plátna
reklamní kampaně v interiéru
reklamní videoprojekce a prezentace


Světelná reklama umožňuje převratný způsob efektivní firemní propagace, kdy oslovuje velké množství potenciálních zákazníků současně. Využijte příležitosti, kterou Vám přináší reklamní společnost AVLED Brno; staňte se i Vy společností, která bude vidět!

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Výstaviště 405/1, Brno, 64700
IČ: 28315197
DIČ: CZ28315197
avled@avled.cz
603 581 268
www.avled.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín