Lubor Koula

Hodnocení

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Dlaždiči a obkladači, Zedníci, Rodinné domy.

Hodnocení od uživatelů (15x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Václava H. 25.3.2024 - nahlásit
Jedná velká katastrofa. Podlahu obložili tak, že by jsme o ní zakopávali, obklady stěn byly oštípané, rohy katastrofa, po dvouch dnech práce jsem je vyhodila. Vše jsme museli strhnout a udělat znovu.
Martin S. 11.3.2024 - nahlásit
Velmi milé překvapení. Realizace zámkové dlažby proběhla dle našich představ. Děkujeme.
David K. 2.12.2021 - nahlásit
Firmu Koula Lubor jsem vybral pře Váš portál v lednu 2020, došlo k domluvě a sepsání Dohody o díle. Měl mi realizovat přístavbu 2 pokojů ke zděnému RD, nic složitého, bez rozvodů vody a topení, čistě přístavbu 4x10m plus střecha. Na zálohách a vyplacení jsme se domluvili, hrubá stavba proběhla v pořádku, největší problémy začaly při realizaci vnitřků a střechy. Napřed ale p. Koula poprosil několikrát o doplacení dohodnuté částky, že nemá peníze. Abych mohl rychle bydlet, protože jsem byl nucen přebývat se synem po známých ve finální fázi přístavby, tak jsem mu vyhověl. Vnitřky a střechu zrealizovali totálně amatérsky a několikrát jsem ho díky poznatkům kamarádů, co se zabývají stavařinou a řemesly upozorňoval na nesprávné postupy. Nereagoval a já byl nucen svépomocí vše po něm předělat a dodělat, střechu jsem vinou zatékání musel nyní v létě předělat znovu, přičemž jenom za materiál jsem zaplatil 60 tis. Pan Koula sliboval, že se bude revanšovat a že bude tuto částku splácet, do dnešního dne se nic takového nestalo. Nehledě k tomu, že dílo, které mi měl předat 30.6.2020 bez nedodělků a závad, mi doposud nepředal a nemá se k tomu. Tímto chci varovat ostatní lidi aby nenaletěli tak jako já.
König David 22.11.2021 - nahlásit
jednatel firmy Lubor Koula a jeho rádoby "stavební firma" je to nejhorší, co jsem kdy viděl.V únoru 2020 mi měla jeho firma zhotovit jednoduchou přístavbu k RD, bez vody, topení, jen 2 pokoje a následně jednoduchou střechu. Výsledkem je naprosto fušersky odvedená práce na přístavbě, přikládám fotografie, aby si všichni udělali obrázek. Musel jsem na své náklady opravit, předělat střechu ,s p. Koulou se budu soudit, do dnešního dne nepředal ani dílo (mělo být předáno 30.6.2020) Pouze lže, chová se arogantně atd...Dejte si všichni pozor na tuto "firmu"!!! V případě dotazů mě klidně kontaktujte (david.konig@seznam.cz), svědků od nás z vesnice mám také dostatek, protože to po p. Koulovi museli dodělávat a předělávat...
Jiří B. 11.6.2020 - nahlásit
spokojenost
Ivan P. 11.6.2020 - nahlásit
Trochu smolná zakázka, protože se zranil mistr betonář. Přesto zakázka dokončena v termínu a v solidní kvalitě.
Xmask 11.6.2020 - nahlásit
Slibotechna. Nedoporučuji vůbec na nic.
Nataša C. 5.9.2018 - nahlásit
Ze začátku byla trochu složitější komunikace, ale vše se 100% vykompenzovalo následným dodržením všech termínů a časů. Vyrovnání i pokládka podlahy proběhla rychle, s pracemi jsme spokojeni. Nakonec firma udělala i úpravu stěn a stropu, vše probíhalo k naší spokojenosti. Myslím, že mohu s čistým svědomím firmu doporučit. Všechny práce, na kterých jsme se dohodli, byly dokončeny a rádi s firmou zrealizujeme i další zakázky, které plánujeme.
Josef V. 10.7.2018 - nahlásit
Moje zakázka byla firmou pana Kouly řádně a rychle provedena a to až na malé detaily. Jsem strojař a centimetr je pro obrovská míra, celý život jsem strávil v desetinách, setinách, tisícinách milimetru - z tohoto pohledu posuzujte můj výrok "malé detaily".
paní R. 4.6.2018 - nahlásit
Dobrá komunikace, termíny drží, pokládka v pořádku.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Na Pěšinách 284/3, Libiš, 27711
IČ: 67904432

Podobné firmy

Libor Latina
Partyzána Petra 322, Borohrádek, 51724

Michal Sixta
U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

BARTOŠ CZ s.r.o.
Tyršova 260, Vamberk, 51754

Andrej Lukáč
Těchonín 194, Těchonín, 56166

Jaroslav Střelka
Chocerady č.p. 268, Chocerady, 25724