AZ Demolice s.r.o.

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %

Popis činnosti

Výkopové práce, Bourací práce a demolice staveb.

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Hana M. 28.8.2020 - nahlásit
S panem Ďuroškou byla radost spolupracovat. Komunikace písemná i ústní byla výborná. Vše fungovalo dle dohody, snad i líp. Práce byla odvedená rychle a kvalitně. Kdyby bylo více tak příjemných a vstřícných řemeslníků, bylo by to super. Děkuji za spolupráci, pokud budu ještě někdy potřebovat s důvěrou se na pana Ďurošku obrátím.
luciebřicháčková 10.8.2020 - nahlásit
Mrzí nás, že nemáme nic k demolici, že jsme byli jen svědci. Na demolice sousedova domku přijela sehraná parta lidí, každý věděl co má dělat, rozebrali střechu, částečně zdi a zbytek pomocí bagru sejmuli z povrchu země. Takové nadšení a elán u tak těžké práce se jen tak nevidí. Po skončení demolice po nich zůstal prázdný a uklizený plac na kterém se mohlo začít okamžitě stavět. Třešnička na dortu je to, že patří mezi nejlacinější demoliční firmy. Klobouk dolů. Rodina Břicháčků.
paní P. 31.7.2020 - nahlásit
Pro hodnocení této firmy mně nestačí nějakých pět zlatých hvězdiček, zasluhuje jich mnohem víc. Je patrné, že p. majitel Ďuroška má bohaté zkušenosti s prováděnými pracemi včetně pracovníků, kteří se na pracích také podíleli a bylo vidět, že jsou sehraná parta. Samotné práce byly prováděny promyšleně, bez chaosu, vybouraný materiál byl hned tříděn na kov, dřevo a zbytky lepenkové izolace. Vše bylo odvezeno a dle demoličního výměru terén zarovnán, takže po ukončení prací nám zůstal volný prostor bez jakýchkoliv zbytků vybouraného materiálu. A to vše během dvou dnů. Jestli hledáte firmu na demolici, tak bez nadsázky doporučuji firmu p. Ďurošky. Za SVJ Smidary Palečková
Bedřich K. 29.4.2020 - nahlásit
Upřímně, pan Ďuroška je borec :) Neskutečnej samorost a profík, asi o 4 hodinách jsme si potykali, říkám narovinu, jedání super, přesně co řekl, to splnil, přesnej jak švýcarský hodinky, takových lidí víc! Pepo, děkuji!
Pavel Soukup 17.3.2020 - nahlásit
S provedenou demolicí od firmy pana Ďurošky z Chrastavy jsem velice spokojený. Termín provedení byl velmi rychlý a většina práce byla provedena přesně dle dohody. Staveniště po demolici zanecháno uklizené a čisté. Na překážku mu nebyly ani nepříznivé povětrnostní podmínky.
Jiří K. 8.7.2019 - nahlásit
Tuto firmu vřele doporučuji. Vše proběhlo v naprosté spokojenosti a rychlosti. Moc děkuji.
Stanislav F. 1.7.2019 - nahlásit
Demolice proběhla dle mých představ a plánů. Během jednoho dne bylo hotovo. Stržený štít, zabezpečení krovu a očištění cihel.
Jitka N. 12.2.2019 - nahlásit
Pan Ďuroška je velmi vstřícný a ochotný vyřešit požadavek i co v nejbližším možném termínu.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Frýdlantská 111, Chrastava - Horní Chrastava, 46331
IČ: 07912935
DIČ: CZ07912935

Podobné firmy

BERÁK s.r.o
Chotěvice č.p. 62, Chotěvice, 54376

Služby DELTA, s.r.o.
Za Školou 340, Hrádek nad Nisou, 46334

ČIHYSTAV, s.r.o.
Březohorská 443, Příbram, 26101

Ivan Ferenc
Horní Město 243, Horní Město, 79344

Jiří Bašta
Novosedly nad Nežárkou č.p. 184, Novosedly nad Nežárkou, 37817