Lýdia Mihoková

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Sádrokartonáři, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Zedníci, Rodinné domy

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Marie F. 20.1.2022 - nahlásit
Oceňujeme spolehlivost, ochotu, rychlé řešení situací, které se během realizace vyskytly. Dlouho jsme nemohli sehnat řemeslníky, několikrát jsme se s různými firmami domlouvali, ale jednak mohly zakázku provést až v poměrně dlouhém časovém horizontu a navíc pak nakonec přestaly komunikovat. Až pan Mihok konečně realizaci přislíbil v brzké době, komunikace byla bezproblémová a vždy dodržel, co slíbil. Byli jsme spokojeni.
Miloslava Ž. 16.9.2020 - nahlásit
Perfektní a rychlé jednání, precizní práce, naprosto profesionální a lidský přístup! Byli jsme velmi mile překvapeni odborností a přístupem pracovníků. S prací firmy jsme moc spokojeni!
Dana S. 4.8.2020 - nahlásit
Firmu jsme kontaktovali na začátku roku 2020 a jednatel hned přijel a domluvili jsme se na spolupráci. Dělníci nastoupili dle domluvy a práce nebyly přerušeny ani kvůli nouzovému stavu způsobenému koronavirem. Pan Mihok má kontakty na instalatéry, elektrikáře, dodavatele oken a truhláře a jeho firma nám nabídla komplexní služby. Nad rámec domluvené rekonstrukce nám byli ochotni udělat zateplení, fasádu, venkovní dlažbu. Firmu doporučujeme hlavně kvůli rychlosti práce, které nepředcházela zbytečná byrokracie. S výsledkem prací jsme velmi spokojeni, máme kompletně zrekonstruované spodní patro domu včetně venkovních úprav.
Roman T. 4.1.2019 - nahlásit
Průběh prací probíhal v pořádku, jak jsme se domluvili, vše dodrželi, dobrá domluva.
Alena M. 28.8.2018 - nahlásit
Výborná spolupráce, doporučuji.
Marcela P. 26.3.2018 - nahlásit
Rychlá komunikace, pán, který se ozval mi okamžitě, poslal předběžný rozpočet na požadované práce. Nakonec z toho vznikla rekonstrukce celého domu. Platby probíhaly zálohově a na vše jsem dostala příslušný doklad. Práce, které jsem si tak postupně vymýšlela dál, byli pracovníci vždy ochotní realizovat a případně ještě navrhli jiná nebo lepší řešení. Ještě jen chci dodat že rozsah prací byl k mému překvapení kompletní, takže jsem již nemusela shánět jiné řemeslníky pro jiné další práce. Tímto děkuji této firmě.
Olga Š. 1.8.2017 - nahlásit
Pan Mihok byl první, kdo se mi ozval a už z jeho telefonátu bylo poznat, že o zakázku má zájem. Během jednoho týdne jsme se sešli, dostala jsem rozpočet, který byl v pořádku a tak jsme sepsali smlouvu. Podle domluvy začali pracovat a to přesně načas a vše bylo hotovo a předáno v domluveném termínu a to i přesto, že se bydlím ve starší zástavbě a úpravy zde byly náročné a pracovníci se opravdu nadřeli. Na pana Mihoka je spolehnutí, co řekne, to platí. Jsem velice spokojena a doporučuji opravdu každému.
Zlatuše M. 19.12.2016 - nahlásit
Zaplatila jsem zálohu na materiál 36 tis., žádný dodací list jsem dosud neobdržela. Nastoupili o víkendu před Mikulášem v počtu vedoucí a 3 zedníci. Druhý dne přijeli až v 10 h a v 15 h už odjížděli, aniž by po sobě uklidili, jak tvrdil jejich šéf. V neděli pracovní doba stejná, s tím rozdílem, že šéf už je sám osobně hlídal a bylo po nich aspoň uklizeno. Oznámil mi, že přijedou v úterý a práci dokončí, přestože smlouva byla až do 20. prosince 2016. To už se mi zdálo podezřelé a tak se mi na to přišel podívat vedoucí jiné zednické firmy. Když to viděl, řekl mi, okamžitě zastavit a vyhodit je, že mi to dodělají když nebudu spěchat. Předala jsem jim to tedy k dokončení. Nedostatky: okno mi nechali přes noc otevřené (bylo -10°C), dřez plný malty a omítky ze stropu, zazděné dveře částečně spadly, u dveří od WC jsem musela oškrabat maltu abych dveře vůbec mohla otevřít, zeď je velice křivá - nevyrovnali, dali jen jednu vrstvu, místo 3, nic nevybourali, vše zazdili jak bylo, dokonce mám z venku ponechané skleněné tvárnice a zevnitř klidně zazdili šedými kvádry a mělo být zazděno cihlami, o žádných kvádrech nebyla řeč. nikdo mi nic neřekl, nezeptal se, neporadil. A to byla pro mě poslední kapka, rozlobená jsem je upozornila, ať se to neopakuje. Ještě v neděli večer jsem psala sms vedoucímu, že dveře opět padají, přijel tedy v pondělí, po 2 h práce jsem je se synem, který přijel z práce vyhodili. My jsme předali se synem celou věc advokátovi, a jde to k soudu. návrh - navrácení 25.000.- Kč.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Cerekvice nad Bystřicí 64, CEREKVICE NAD BYSTŘICÍ, 50777
IČ: 14519551
DIČ: CZ6452037273

Podobné firmy

NKN Group s.r.o.
Hlavníčkovo nábřeží 5268, Zlin, 76001

Pavol Uhrín
Okrajová 1414/41, Havířov, 73601

Pavel Sobotka - STAVINSTAL
Dánská 2263, Kladno, 27201

Michal Soška
Skalice ev. č. 132, Frýdek-Místek, 73801

VKN-OMÍTKY s.r.o.
Nerudova 1326/39, Beroun, 26601