Jan HyánekDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Elektrikáři Topenáři Projektová dokumentace Dodávky elektrické energie Fotovoltaika a větrná energie Ostatní Solární panely Centrální vysavače Elektrické podlahové topení Hromosvody Stavební rozpočty

Popis činnosti

Naší náplní práce je realizace fotovoltaické elektrárny na klíč s připojením k distribuční soustavě a fotovoltaika s možností akumulace elektrické energie. Vyřídíme za Vás dotaci v programu nová zelená úsporám. Specializujeme se na střešní instalace a dodáváme pouze kvalitní a ověřené výrobky s dlouhou životností a zárukou.Samozřejmostí je projektová dokumentace, revize a servis. Dále provádíme elektroinstalace, hromosvody, podlahové vytápění, centrální vysavače, inteligentní elektroinstalace.

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Rostislav K. 30.4.2021 - nahlásit
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
Marcela K. 15.2.2019 - nahlásit
Velmi dobrá spolupráce.
Kateřina Š. 27.11.2017 - nahlásit
díky portálu Poptavej.cz jsme našli skvělou firmu na pokládku podlahového elektrického vytápění. Po zadání inzerátu se mi ihned ozval pan Hyánek z firmy Hyánek elektro. Po odeslání potřebných plánků a rozměrů mi pan Hyánek obratem poslal cenovou nabídku a domluvili jsme se na pokládce. Pan Hyánek vše ihned odeslal k objednání a poté byl domluven termín pokládky. Vše proběhlo velmi rychle, přesně a podle domluvy. S prací a s přístupem pana Hyánka jsme byli velmi spokojeni. Výborná firma, příjemná rychlá komunikace, vřele doporučuji. Také bych chtěla moc poděkovat portálu Poptavej.cz za rychlou a příjemnou komunikaci při zadávání inzerátu. Všem vřele doporučuji. Určitě v budoucnu váš portál opět využiji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Žíšov 77, Veselí nad Lužnicí, 39181
IČ: 65022581
DIČ: CZ7110101724
elektro@hyanek.cz
+420 777 618 832
www.hyanek.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín