RYCHLÍK CATERING s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Rauty a catering

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Rauty a catering, gastronomické služby - závodní stravování, cateringové služby všeho druhu, příprava akcí, poskytovatel závodního stravování.

Naše firma Rychlík catering, s.r.o. navazuje na podnikání Pavla Rychlíka, jež působí na trhu gastronomických služeb již od roku 1997. Původní podnikatelský záměr závodního stravování postupem času rozšířil o poskytování cateringových služeb všeho druhu. Za tuto dobu si jeho tým vybudoval stabilní postavení na trhu a nasbíral cenné zkušenosti nutné ke spokojenosti zákazníků.

Klademe důraz na kvalitu a čerstvost pokrmů, originalitu, spolehlivost, přijatelnou cenu, profesionální a příjemnou obsluhu, individuální a pružný přístup ke klientům a v neposlední řadě také na přátelské a dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky.

Co se cateringových služeb týče, dle Vašich přání připravíme nejen menu šité přímo na Vaší akci. Rádi Vám poradíme a pomůžeme dovést Vaše představy k dokonalosti.

Budeme poctěni, když využijete našich služeb. Svěřte nám přípravu akce – my nachystáme občerstvení a vy se budete moci plně věnovat svým hostům. Vynaložíme maximální úsilí, abyste si Vy i Vaši hosté odnášeli krásné vzpomínky a nezapomenutelné zážitky na celou akci.

Pokud si nás vyberete jako poskytovatele závodního stravování, budeme se i v tomto případě snažit, abyste byli s našimi službami maximálně spokojeni.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Výstaviště 405/1, Brno, Pisárky, 60300
IČ: 29260965
DIČ: CZ29260965
info@rychlik-catering.cz
602 513 867
www.rychlik-catering.cz

Kontaktní osoba

Pavel Rychlík - majitel
info@rychlik-catering.cz
602 513 867

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín