Marek FiloušDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Lakýrníci a natěrači Malíři a tapetáři Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Nabídka služeb: Malířské a natěračské práce, malba kompletních domácností, výmalba rodinných domů, nátěry seskupení garážích. Kontaktujte nás, zašleme vám cenovou nabídku.

Naším hlavním zájmem je spokojenost našich zákazníků. Ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat individuálně a splnit v maximální možné míře jeho požadavky ať už jsou jakkoliv složité. Díky dlouholetým zkušenostem jsme schopni realizovat nejen malířské a natěračské práce, ale po dohodě také drobné zednické práce, na všem se dá dohodnout.

Malby pokojů
Veškeré malířské a natěračské práce. Žádný povrch pro nás není problém natřít. Malujeme také "na klíč" kdy se na všem domluvíme a pak už se o nic nestaráte, předáme vám až hotový výsledek.

Stříkání objektů
Provádíme stříkání objektů vysokotlakým zažízením. Jsme schopni dostat se i na špatně přístupná místa nebo tam kde by klasické malování nebylo vhodné řešení.

Konzultace
Probereme s váma nejlepší možné řešení a technologický postup. Pokud ještě nemáte vybranou barvu, můžete při zaměření nahlédnout do našeho vzorníku. Veškeré nacenění ZDARMA.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

František Z. 23.9.2022 - nahlásit
Pan Filouš vysoutěžil naši zakázku ze všech přihlášených jak cenou, tak rychlostí nástupu, a jak se ukázalo i kvalitou provedení. Připravujeme další výmalby velkých sálů a pan Filouš již bude námi oslovován bez dalšího výběrového řízení.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kuničky 27, Kuničky, 67902
IČ: 02127423
DIČ: CZ9506034021
info@malbyfilous.cz
731 898 025
malbyfilous.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Marek Filouš - majitel
info@malbyfilous.cz
731 898 025

Pobočky

Marek Filouš
Kounicova 65a, Brno, 60187
info@malbyfilous.cz
731 898 025

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín