Vestsys

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 95 %

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Truhláři, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Renovace kuchyní

Hodnocení od uživatelů (10x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Daniela S. 11.3.2024 - nahlásit
S prací pana Zavorala jsme velmi spokojeni. Jeho příjemný, profesionální přístup a návrh skvělého řešení za přijatelnou cenu nám pomohl vyřešit problém s místem v jednom pokojíčku pro tři kluky. Děti jsou nadšené z vyvýšených postelí, my zase z dostatku úložných prostor. Velkou výhodou je, že nikde nepřekáží nohy postelí, je použito uchycení ke stropu. Bodová světla zabudovaná nad spodním lůžkem vytváří útulnou atmosféru.
Petr Š. 11.3.2024 - nahlásit
Seriózní jednání, rychlé dodání. Profesionální přístup. Dobrá cena.
Roman D. 7.2.2024 - nahlásit
Děkujeme za skvělou spolupráci s firmou Jiří Zavoral při výrobě a montáži vestavěné skříně. Rychlé jednání, příznivá cena, perfektní provedení a skvělá komunikace nás přesvědčily. S radostí jsme panu Zavoralovi zadali další zakázku a rádi doporučujeme tuto společnost všem, kdo hledají kvalitu a profesionální přístup.
Pan R. 5.12.2023 - nahlásit
P. Zavoral mi cca před rokem nainstaloval skříň a bohužel nejsem spokojený s kvalitou provedeni. Mezi stěnou a dveřmi vznikla velká mezera, takže skříň nejde zavřít. Pan Zavoral mě několikrát ubezpečil, že se staví a skříň opraví, bohužel toto slibování trvá už víc jak měsíc a poslední týden ani nereaguje na zprávy/volání. Takže za mě určitě nedoporučuji.
Lucie C. 18.5.2023 - nahlásit
Mohu pana Zavorala opravdu doporučit. Profesionální přístup. Poradil co a jak. Vše bylo přesně dle domluvy. Po realizaci pokojů jsme se domluvili na další spolupráci.
pan S. 29.6.2023 - nahlásit
Nemohu si na nic stěžovat. Vše bylo dodrženo jak jsme se domluvili. A vzhledem k tomu, jak mám křivé zdi a podlahu, tak skříň sedí velmi dobře. Mohu jen doporučit.
Petr T. 19.5.2023 - nahlásit
Provedení super, dodání v termínu objednání, další zakázky provedení též v pořádku. Mohu doporučit.
Romana D. 25.4.2023 - nahlásit
Rychlá reakce a komunikace, profesionální přístup. Pan Zavoral byl velmi vstřícný, přizpůsobil se našim požadavkům, zná nápaditá řešení, skvělá práce. Mohu doporučit.
Jana M. 23.3.2023 - nahlásit
Při první návštěvě pana Zavorala bylo provedeno zaměření a vzhledem k nepříliš dobrému přístupu do daného prostoru (točité schodiště) pan Zavoral navrhl několik změn, které byly k samotné montáži nutné, nicméně v konečném důsledku vůbec nezměnily naše požadavky. Dodání proběhlo 4 týdny po objednání, přesně dle dohody. Montáž proběhla během pár hodin jednoho dne k naší plné spokojenosti. Pan Zavoral pracuje velmi profesionálně a kvalitně. Mnohokrát děkujeme.
Paní L. 10.2.2023 - nahlásit
Realizace proběhla dle dohody a bez problémů. Pan Zavoral měl k dispozici mnoho vzorků a poradil, jak se obdobný prostor může řešit včetně estetického dopadu. Během obhlídky bylo provedeno zaměření atypického prostoru (zkosený strop), vše jsme si nakreslili a potvrdili. Dodání proběhlo 6 týdnů po objednání, během dne proběhla montáž, týden nato jen drobná dodělávka.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

nám. Dr. E. Beneše 1/1, Liberec, 46001
IČ: 66097371

Podobné firmy

KLVAŇA - nábytek, s.r.o.
Bubeníčkova 4363/38, Brno, 60200

Karel Bernatík
Okružní 936, Orlová, 73514

Pavel Duben
Budějovická 236, Jesenice, 25242

FALNAB s.r.o.
Kaprova 42/14, Praha 1 - Staré Město, 11000

Korfu s.r.o.
Dvořákova 264/15, Zeleneč, 25091