Petr Mucha

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Petr Mucha se specializuje na činnosti: Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Vyklízecí služby, Mezinárodní stěhování, Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Výkopové práce,…

Hodnocení od uživatelů (18x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jaroslav B. 23.4.2024 - nahlásit
ok
Jaroslav M. 18.4.2024 - nahlásit
ok
Richard K. 12.12.2023 - nahlásit
Velmi nedoporučuji. Jedná se o podvodníky. Smlouva sepsána s panem Marianem Oračkem (IČ: 07047177). Práce vykonávají "načerno". Po sepsáni smlouvy vzata záloha 40.000,- Kč. Během práce si navyšovali částku dle libosti absolutně mimo daný rozpočet. Práce prováděna absolutně neprofesionálně. Otvor na dveře vybourali dřív než usadili překlad. Překlad usazovali až když byly dveře namontované navíc překlad nepodmázli maltou. Dodnes překlad neplní svůj účel. Dveře usazeny nakřivo, tak že od zárubní odstávají 2cm dole. Dveře v hodnotě 10.000,- celkově poškozeny jejich neodbornou montáží. Schodišťová podesta včetně schodů založená na štěrkové loži, pod ztraceným bedněním neprovedli betonáž do nezámrzné hloubky. Tvrdili že tak stačí. Schody po měsíci ujely. Konstrukce zdiva nepřivázaná k budově. Chybějící hydroizolace, která byla nakoupena a do sklepa tak teče voda. Dílo nedokončené a pánové si vzali 80.000,- Kč za práci! Suť neodklízena. Nyní je nelze na stavbu dostat aby dílo opravili na vlastní náklady. Jako bonus byla stavba po nátlaku na ně náhodou vykradena a bylo odcizeno nářadí aj. věci v hodnotě 60.000,- Kč.
Jaroslav H. 19.10.2023 - nahlásit
Nabídku a realizaci provedl pan Maroš od pana Muchy. OK.
František L. 26.9.2023 - nahlásit
Jsem velmi zklamaný touto firmou Peter Mucha pod vedením p. Oračka. Takto se mi vedoucí představil. Tato firma mi odstranila starou lepenku z garáže a dala novou. Zvládli to za víkend. No super. Dal jsem jim zálohu a zaplatil materiál. Zbytek jsem jim ještě v neděli poslal na účet, i když se mi cena za práci zdála příliš vysoká. P. Oračko mi slíbil, že starou lepenku odvezou hned v pondělí a nebo až v sobotu. Bohužel, nepřišli. Volám mu v neděli, nebere telefon. Volám z jiného č, tak mi to zvednul. Prý mu to nevyšlo a přijde v pondělí. Nepřišel. Volám v úterý ráno, zvednul to syn a neví kde otec je. Volám v poledne, zvedne to manželka a taký neví kde se manžel nachází. Večer jsem se mu konečně dovolal. Slíbil, že přijde v sobotu ráno. Nepřišel a nebere telefon. Volám z jiného č. a vzal mi to. Řekl, že spravuje brzdy na autě a jakmile bude hotový, přijede. Tu jsem už ztratil nervy a PĚKNĚ jsem se s ním rozloučil.
Jitka V. 21.9.2023 - nahlásit
Práce dobře a brzy odvedena. Spokojenost z mé strany.
Milan U. 21.9.2023 - nahlásit
Spokojenost s realizací.
Roman G. 20.9.2023 - nahlásit
Přihlásil se pan Robin Oračko coby spolumajitel firmy pana Petra Muchy se společným IČO. A teď k samotné realizaci. Tato byla provedena tak, ze došlo k poškození soklu, zámkové dlažby a přístřešku nad verandou, nedodatečnému překryti barvou fasády. I když v rámci reklamace všech závad tyto byly uznány a slíbena náprava k dnešnímu dni tyto odstraněny nebyly a firma se již neozvala. Moji chybou bylo, že jsem si nepřečetl reference o firmě pana Muchy a Oračka.
Franc 20.9.2023 - nahlásit
Tato f. Petr Mucha z Karviné, pod vedením p. Oračka, je velice nesolidní. Po rekonstrukci střechy zanechala za sebou starou lepenku na zahradě. 2 týdny jsem se u nich upomínal, ovšem bezvýsledně. Nebrali telefóny a pokud jsem zavolal z jiného čísla, tak jenom slibovali a nepřijeli. Na živnostenském úřadě jsem zjistil, že mají zastavenou činnost. A ponaučení? Nikdy neplatit dopředu a číst recenze.
Pan J. 1.8.2023 - nahlásit
Velmi špatně odbytá práce, velmi špatně udělaná. Nedoporučuji nikomu, neboť zapláčete jako já.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

nám. Budovatelů 1405, Karviná, 73506
IČ: 08972516

Podobné firmy

Zdeněk Sýkora
Sídliště SNP 316, Lhenice, 38402

Jaroslav Steidl
Zahradní 309, Merklín, 33452

Miroslav Hájek
Arch.Dubského 978, Strakonice, 38601

SKH stavební firma Karel Hollý
K Dubu 171, Jeřmanice, 46312

Stav-Por Stavebnictví s.r.o.
Komenského 455, Chlumčany, 33442