Pavel HajdučekDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Zahradní jezírka Návrhy a realizace zeleně Zahradníci Zavlažovací systémy pro zahradu Zavlažovací systémy pro zemědělství Údržba veřejné zeleně Zahradnictví Zahradní technika Zimní zahrady

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Zahradníci, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradní jezírka, Ostatní, Lustry, lampy, osvětlení

polečnost UNIPLANT – realizace a údržba zahrad vznikla z rostoucí poptávky po službách spojených se zakládáním a údržbou zahrad, parků a firemních ploch.
Zabýváme se celým procesem formování Vaší zahrady či jiné okrasné plochy.
Na počátku je situační analýza doprovázená osazovacím plánem.
Pokračujeme samotnou realizací zahrady a dodatečných architektonických prvků.
V další fázi Vám nabízíme údržbu zahrady včetně likvidace biologického odpadu. V neposlední řadě provádíme řez ovocných dřevin a kácení starých výsadeb.


ZAHRADNÍ JEZÍRKA
V dnešní době jsou zahradní jezírka velice oblíbená. Jak koupací tak i přírodní jezírka obohacují zahradu o světelné a zvukové efekty a dotvářejí zahradu. Voda v zahradě působí relaxačně, hlavně po psychické stránce.
Při plánování je důležité se rozhodnout, jak bude jezírko vypadat a k jakému účelu bude sloužit. Nejprve si musíte určit, jaký typ jezírka chcete. Zda-li se budete chtít v jezírku koupat či ho chcete jen jako dekorační prvek v zahradě. Dále je potřeba vědět zda-li chcete v jezírku rybičky. Od toho se pak odvíjí hloubka jezírka. Mělká jezírka jsou náchylná na přehřívání vody a na tvorbu řas, proto je lepší větší a hlubší. Další důležitou částí je filtrace a čerpadlo v jezírku. Je důležité vybrat správné čerpadlo pro filtraci. Síla čerpadla závisí na hloubce jezírka, na vzdálenosti dopravované vody, na délce potůčku a dalších. Nezbytnou součástí vybavení je také UV lampa, která ničí plovoucí řasy.
Dalším důležitým faktorem je osázení jezírka a jeho okolí, které by mělo být osázeno tak, aby postupně splývalo s okolím. Samotné jezírko osazujeme rostlinami, které mají zlepšovat kvalitu vody (Růžkatec, Vodní mor, Stolístek, Pryskyřník a další). V jezírku rozhodně nesmí chybět mělčina pro okrasné trávy a bahenní rostliny. Vodní hladina by měla být nejméně z 1/3 zastíněná, proto jezírka osazujeme lekníny. Vodní plochu můžeme také zastínit vysázením stromu v blízkosti jezírka.
Vodu v zahradě kombinujeme se dřevem a dřevěnými prvky, jako jsou dřevěná mola, mostky, lavičky a jiné.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Jos. Fialy 296/51, Skrbeň, 78335
IČ: 74078721
DIČ: CZ8505285789
realizace@centrum.cz
723 454 356
www.realizaceuniplant.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín