Penatus, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Dřevostavby Rekonstrukce rodinných domů Rodinné domy Zahradní domky a pergoly Terasy Modulární stavby

Popis činnosti

Společnost PENATUS s.r.o. byla založena v roce 1995 jako obchodní a především stavební společnost se specializací na moderní dřevostavby. Předmět činnosti jsme zatím nezměnili a ani to nehodláme dělat. Věříme v to, co děláme a jsme na to hrdí. Věříme, že naše práce má smysl a že můžeme nabídnout dobrou službu. Zaměřujeme se na: Návrh a realizace individuálních staveb, Typové domy a menší stavby Vyberte si z naší nabídky typových domů, chat, vejminků, domácích kanceláří... Toto řešení šetří čas i peníze. Projekční, konzultační a poradenská činnost v oblasti dřevostaveb Kontrola návrhů, diagnostika, posouzení nabídek, vyhotovení projektů. Foukaná Celulóza Foukaná izolace do novostaveb, stávajících staveb i rekonstrukcí. Aplikace i technické řešení. Zahradní stavby Terasy, pergoly, mostky, ploty, krytá parkovací stání. Zakládání na zemních vrutech Progresivní způsob zakládání staveb. - Domy dle individuálního návrhu - Typová řešení domů - Chaty, domácí kanceláře…

"Nesnažíme se vám prodat to, co děláme. Snažíme se dělat to, co potřebujete."

Individuální domy
Od počátku jsme realizovali, později také navrhovali, výhradně individuální projekty moderních dřevostaveb, kdy přicházíte se svým záměrem, často jen základní představou, anebo také již zpracovaným projektem, a společně pak hledáme optimální postup a řešení.

Máme zájem, abyste na základě vlastní zkušenosti doporučovali naše služby vašim známým, přátelům a taky vašim dětem, až si jednou budou stavět vlastní dům. Vzhledem k době, po kterou jsme na trhu, je příjemné konstatovat, že se nám naplnění tohoto cíle daří.

Již od založení firmy jsme vždy měli vlastní projekční oddělení, které připravuje hlavně montážní dokumentace, v níž se řeší statika stavby, konstrukční detaily z hlediska jejich dlouhodobé funkce, eliminace tepelných mostů, návaznosti instalací a další drobnosti. Dále také spolupracujeme s několika architekty, kteří znají dřevostavby a systém Two by Four, neboť velká část našich domů jsou individuální zakázky. Dále pro Vás vypracujeme kompletní projektovou dokumentaci v rozsahu dle vyhlášky č. 499/2006 Sb.

Typové rodinné domy
Od roku 2012 nabízíme i typová řešení rodinných domů. I zde máte jako klienti možnost podílet se do značné míry na tvorbě domu, volbě jeho základních parametrů a tedy i ovlivňovat jeho cenu. Naším cílem je i v tomto případě nabídnout produkt, který bude dlouho a dobře sloužit a se kterým budete spokojeni. Rozsah našich služeb pak umožní výběr mezi typovými domy a individuálním projektem, který nemá v podstatě žádná omezení.

A právě typová řešení je oblast, ve které rozšiřujeme naší nabídku. Nepřecházíme od individuálního k typovému řešení. Vedle individuálního řešení začínáme nabízet rovněž typové a zájemce se vždy může rozhodnout, ke které z těchto možností se přikloní. Typové řešení má, stejně jako individuální, své výhody ale také slabší stránky. Dalo by se dokonce říci, že se obě varianty vzájemně doplňují a je tedy logické obě tyto varianty nabízet.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Dlouhé Pole 1, Benešov, Česko 1, Dlouhé Pole (Benešov), 25601
IČ: 63987945
DIČ: CZ63987945
office@penatus.cz
+420 317 704 293
www.penatus.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Tomáš Kukla - jednatel
tomas.kukla@penatus.cz
731 460 983

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín