FACHR s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Lesnictví Těžba dřeva Přibližování a odvoz dřeva Tvrdé a měkké palivové dřevo Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF Kulatina a surové dřevo

Popis činnosti

FACHR s.r.o. z oblasti Vrchoviny 41 Nové město nad Metují: se zabývá těmito činnostmi. Les, Lesnictví, Výkup dřeva, výkup pozemků, výkup lesů, kácení, štěpkování, pěstební práce, štepky, dřevo. V současnosti nabízíme veškeré služby týkající se přepravy v lesnictví, tzn. doprava dlouhého i krátkého dříví, sypkých i kusových materiálů, sazenic, … Kontaktuje nás pro nejbližší termín realizace.

Společnost FACHR nabízí svým stávajícím i potencionálním zákazníkům komplexní služby v oboru LESNICTVÍ. Jedná se o nákup či prodej dřeva, veškeré služby spojené s těžbou, zakládáním, pěstováním a ochranou lesa.
Díky zkušenostem v tomto odvětví vám můžeme zaručit maximální kvalitu a profesionalitu ve všech činnostech od těžby dřeva přes štěpkování, úklid pasek až po přepravu dřeva na místo určení.
Spolupráce s velkými společnostmi nás naučila rychlosti a efektivitě při zpracování dřeva. Logistické a personální zajištění velkoobjemových zakázek je pro nás samozřejmostí. To vše včetně přepravy dřeva.

SLUŽBY - VÝKUP POZEMKŮ, LESŮ
Vykupujeme lesní pozemky po celé ČR - se zásobou i již vytěžené!

V podstatě máte dvě možnosti, jakým způsobem Váš les prodat. První možností je, že celou agendu prodeje za Vás uděláme my, druhou možností je, že všechna potřebná potvrzení si na úřadech a institucích obstaráte sami.

1. Vše nechám na odbornících
Kompletní agendu prodeje lesa za Vás můžeme vyřešit my. Vzhledem k našim obrovským zkušenostem to bude pro Vás ve finále i jak časově, tak cenově výhodnější. Stačí, když nás poptáte a my se o celou transakci postaráme. Jediné, co od Vás budeme potřebovat, jsou čísla parcel, katastrální území a plná moc.

2. Vše si zařídím sám
Pokud chcete celou agendu podstoupit sami, níže dáváme podrobný návod, kde získat potřebné dokumenty.

Podstatnou skutečností je, zda-li máte k dispozici veškerou dokumentaci k lesu. Do této dokumentace můžeme zahrnout "Lesní hospodářský plán" (LHP) případně "Lesní hospodářskou osnovu" (LHO), přičemž součástí by měla být porostní mapa. Pokud tyto dokumenty nemáte, je možné jejich zapůjčení či pořízení u Vašeho odboru životního prostředí na místním Městském či obecním úřadě s rozšířenou působností. Pokud nevíte, ke kterému úřadu Váš les spadá, tak danou informaci zjistíte u "odborného lesního hospodáře", který má ze zákona povinnost dozoru nad Vaším lesem. Z velké části se jedná o Lesy ČR s.p.
Druhým dokumentem je aktuální "list vlastnictví" (LV). Tento dokument dostanete na katastrálním úřadě, případně na každé pobočce Czechpoint.
V momentě, kdy je vše potřebné obstaráno, dochází k podpisu smlouvy. V rámci podpisu smlouvy budou vyplaceny peníze (hotovostí či převodem na účet). Kupní smlouvu poté vložíme do katastru nemovitostí, kde se zapíše a majetek je převeden do našeho vlastnictví.

SLUŽBY - VÝKUP A PRODEJ DŘEVA
Máte dřevo a chcete jej prodat? Obraťte se na nás!

Primární činností naší společnosti je výkup dřeva po celé České republice. Dřevo jsme schopni vykoupit na domluveném odvozním místě přímo v lese, případně na skladovaném prostoru. Pomocí vlastních strojů jsme schopni vykoupit a odvézt i dřevo stojaté přímo z porostu.
Nabídněte nám Vaše dřevo a my Vám obrátkou pošleme naše výkupní ceny odvozené z našeho ceníku dřeva.

Mezi naše přednosti ve výkupu dřeva patří především: rychlé jednání při výkupu dřeva a rychlé platby.

Prodej palivového dřeva
Měkké palivové dříví – Smrk, Borovice
Tvrdé palivové dříví – Buk, Dub, Javor, Jasan
Na rozdíl od měkkého palivového dříví je to tvrdé vhodné pro dlouhotrvající a rovnoměrný žár. Pokud je dřevo dobře vyschlé, je ho možné skvěle využít jako palivo pro vaření nebo do krbu. Jelikož má mnohem nižší obsah pryskyřice, zato je však pevnější, má tendenci tvořit žhavé uhlíky, které značně prodlužují dobu, po kterou konstantně vyhřívá místnost.

Dříví dodáváme pouze neštípané. Prodej je možný domluvit telefonicky včetně odvozu až na místo určení.

Ceny viz aktuální ceník na požádání.

SLUŽBY - KÁCENÍ, ŠTĚPKOVÁNÍ, PĚSTEBNÍ PRÁCE

Mezi nabízené služby, které poskytujeme patří:
- odborná správa lesů dle zákona
- zajištění veškeré pěstební činnosti
- zalesňování
- prořezávky
- zajištění ochrany lesa
- oplocování kultur
- ožinování kultur
- chemická ochrana proti lesním škůdcům
- těžba dřeva
- zpracování kalamit a ostatních nahodilých těžeb
- těžba v mladých porostech probírkovým pásovým harvestorem
- mýtní úmyslná těžba pásovým harvestorem
- a další přidružené služby

To vše provádíme s využitím nejmodernějších technologií, včetně přiblížení dřevní hmoty na odvozní místo.
Jsme schopni vše provést jednotlivě nebo jako komplexní lesnickou zakázku.


SLUŽBY - DOPRAVA
V současnosti nabízíme veškeré služby týkající se přepravy v lesnictví, tzn. doprava dlouhého i krátkého dříví, sypkých i kusových materiálů, sazenic, …

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Vrchoviny č.p. 41, Nové Město nad Metují, 54901
IČ: 28789148
DIČ: CZ28789148
fachr.les@seznam.cz
+420 775 791 102
www.fachr.cz

Kontaktní osoba

Josef Chráska - majitel
fachr.les@seznam.cz
+420 608 779 100
Pavel Fanta - majitel
fachr.les@seznam.cz
+420 775 791 102

Pobočky

FACHR s.r.o
Horní Radechová 189, Horní Radechová, 54946
fachr.les@seznam.cz
+420 608 779 100

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín