Stráský, Hustý a partneři s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Dopravní komunikace Mosty a tunely Ostatní Architekti Inženýrské služby Ostatní Projektová dokumentace Projektování dopravních a inženýrských staveb Řízení stavebních projektů Statika staveb Stavební dozor Stavební povolení a územní řízení Zpracování odborných posudků ve stavebnictví Archeologické práce

Popis činnosti

Projekční kancelář zaměřená na projekty dopravních a inženýrských staveb.

Jsme nezávislá inženýrská kancelář zaměřená na návrhy mostů a speciálních konstrukcí inženýrských či pozemních staveb. Projektujeme silniční a dálniční estakády, železniční viadukty, městské mosty a lávky pro pěší, a to jak z betonu a oceli, tak i ze dřeva. Navrhujeme jak malé mosty, tak i dlouhé viadukty, mosty přes hluboká údolí, řeky a fjordy.

Naší specializací jsou obloukové, skořepinové, zavěšené a visuté mosty a střechy. Rozsáhlé zkušenosti máme i s návrhem výškových budov, zastřešení stadionů, multifunkčních budov a dalších speciálních konstrukcí pozemních staveb.

Námi projektované konstrukce najdete nejen v České republice a na Slovensku, ale i v zemích Evropské unie, ve Spojeném království, v Rusku, v Severní a Jižní Americe a v Asii.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Bohunická 133/50, Brno - Horní Heršpice, 61900
IČ: 18827527
DIČ: CZ18827527
j.zemkovanemcova@shp.eu
603 478 845
www.shp.eu

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín