Radek MichaličkaDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Penziony Chaty a Chalupy Rekreační zařízení

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Rekreační zařízení, Chaty a Chalupy, Penziony

Sola Fide
Penzion – turistika, lyžování, odpočinek, a nejen to:

krásná poloha v centru Janských Lázních.

Sola Fide je církevní dům pojmenovaný podle evangelického Lutherova hesla „Pouhou vírou“.

Dům i kostel patří Českobratrské církvi evangelické, což ovšem neznamená, že by byl uzavřen ostatním lidem.

Na společné křesťanské bohoslužby, které se konají každou neděli v půl deváté, jsou zváni všichni z blízkého i dalekého okolí.

Interiér kostela přímo láká k pořádání komorních koncertů, výstav, divadelních představení i společných setkání.

Dům je bezbariérový s výtahem do druhého patra. Pokoje i nově zrekonstruované koupelny jsou vybaveny tak, aby spolehlivě sloužily tělesně postiženým i starším lidem.

Pro malé děti máme připraveny dětské postýlky a židličky. Pro starší děti zde máme hernu, kde si mohou zahrát stolní tenis či stolní fotbal.

K dispozici jsou také slevové kartičky na bazén, který je v nedaleké blízkosti penzionu. V zimní sezóně Vám také můžeme nabídnout kartičky na „CITY SKIBUS“ za 20kč/den.

Nabízíme ubytování pro jednotlivce i skupiny. Jedno-, dvou- až třílůžkové pokoje s WC a sprchou. Útulná jídelna s dobrou českou kuchyní. Klubovny, stolní tenis, horská kola, zimní sporty.

Středisko Sola Fide je v centru malého lázeňského městečka Janské Lázně ve východní části Krkonoš. Návštěvníci Janských Lázní mohou využívat lázeňského prostředí i sportovních aktivit. Středisko Sola Fide poskytuje ubytování a stravování.

Pro koho je Sola Fide vhodné?
1/ rodiny s dětmi – v domě je dětská herna, místnost se stolním tenisem, máme připraveny dětské postýlky i židličky ke stolům. Maminky si odpočinou od vaření a mohou využít rehabilitační masáže, tatínci si také odpočinou od vaření a mohou se věnovat dětem; ?

2/ rekondiční pobyty – Sola Fide využívají skupiny zdravotně postižených, které zde pravidelně pořádají rekondiční pobyty. Pro vozíčkáře máme šest speciálně zařízených dvoulůžkových pokojů. V domě je výtah a všechny společenské místnosti jsou bezbariérové. Zajišťujeme stravování pro diabetiky i pro kurzy zdravé výživy. Je pro Vás připravena masérská místnost se dvěma masérskými stoly a místnost pro rehabilitační cvičení s kapacitou pro dvacet osob;

3/ semináře a školení – přednáškový salónek s kapacitou cca padesát osob, tři klubovny pro skupinovou práci, datatprojektor + promítací plátno, flipchart;

4/ sborové pobyty – pro sbory veliké i malé nabízíme zázemí křesťanského domu, motlitebnu s padesáti místy, kostel, ranní pobožnosti;

5/ skupinové pobyty – sportovní i zájmové: klubovny, společenská místnost, organizace výletů, průvodce po Krkonoších, výuka jízdy na snowboardu na požádání.

Přijeďte a nechte se okouzlit!

Zimní aktivity: V blízkosti jsou dvě lyžařské školy, vleky pro děti i pro pokročilé lyžaře, včetně nočního lyžování. Kabinová lanovka na Černou horu. Dalších 10 vleků v okolí. Ideální podmínky pro běžkaře. Běžecké tratě v délce 40 km, upravované frézou. Sáňkařská dráha v délce 2,5 km. Půjčovna saní, lyží a snowbordu. Noční lyžování.

Letní aktivity: Pro letní rekreaci je možno využít v centru městečka fotbalové hřiště, minigolf, dvou tenisových kurtů a 5 km vzdáleného golfového hřiště. Naučná 16 km dlouhá cyklistická stezka okolo Černé a Světlé hory. Značené cyklotrasy. Přeprava kol lanovkou na Černou horu zdarma. Ve Svobodě nad Úpou 2× bowlingová dráha. V Mladých Bukách golfové hřiště – 18 jamek. V Černém Dole 2× kuželkářská dráha a tenisové kurty. Možnost výletů do Adršpašských skal, Ratibořic – Babiččina údolí, ZOO ve Dvoře Králové, v Trutnově koupaliště s toboganem. Letiště Vrchlabí – vyhlídkové lety nad Krkonošemi.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Černohorská 14, Janské Lázně, 54225
IČ: 08979472
solafide@solafide.cz
731277875 604 339 086
www.solafide.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Radek Michalička - majitel
solafide@solafide.cz
604 339 086
Anna Šustrová - rezervace
solafide@solafide.cz
731 277 875

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín