Miloš KOPT

Hodnocení

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Zedníci,…

Hodnocení od uživatelů (7x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Hana H. 27.4.2022 - nahlásit
Pan Kopt byl naprosto spolehlivý, vše vysvětlil ,navrhl realizaci.Práci odvedl kvalitně.Vřele doporučuji.
Ing. Martin M. 20.5.2019 - nahlásit
Pan Kopt nedodržel smlouvu o dílo na rekonstrukci koupelny. Zakázku nedokončil celou a ještě ji odevzdal se sedmi vadami, které se dodatečně zavázal opravit. Nakonec závady nikdy neopravil a dílo nikdy kompletně nedokončil, ani po četných upozorněních prostřednictvím mailu, telefonátů a právníků.
Josef H. 29.11.2018 - nahlásit
S panem Koptem byla naprosto bezproblémová komunikace a sám přišel s návrhem řešení. Poměr cena / výkon (rychlost) / kvalita super.
Jiří R. 27.11.2018 - nahlásit
Pan Kopt reagoval rychle a byl kooperativní. Poradil nám lepší a levnější řešení pro výměnu sprchového koutu. Práci provedl v termínu, rychle a kvalitně. My jsme byli velmi spokojeni.
Markéta F. 17.8.2018 - nahlásit
Firmu pana Kopta nemůžeme v žádném případě doporučit. Dle smlouvy měla firma do 3.7. zrealizovat rekonstrukci bytu 2+1 (cca 60 m2), a to podlahy, SDK stropy a příčky, štuky, obklady a dlažby, kompletaci sanity a výmalbu. Během měsíce zvládli pouze štuky, upevnění SDK panelů na strop a obklady na záchodě, nekompletní a v bídné kvalitě. Štuky popraskaly, SDK stropy jsou křivé a v rozích jsou praskliny, nivelační stěrka na chodbě pro dlažbu není rovná a taktéž vypraskala. Již během působení firmy jsme museli práci po nich nechat opravovat, což nám zvýšilo náklady. K realizaci podlah a dalších nikdy nedošlo, pan Kopt neměl ani na podlahy žádné řemeslníky a od začátku tak musel vědět, že je zakázka nad jeho síly. Přestože byl předem dán termín předání zrealizované zakázky, pracovní morálka řemeslníků tomu nijak neodpovídala, většinou se na stavbě zdrželi jen 2-4 hodiny denně, pokud vůbec přišli. Krátce před termínem dokončení nám pan Kopt sdělil, že od zakázky dává ruce pryč, protože se mu nedaří. Úhrnem: veškeré práce u nás provedené je potřeba předělat, protože kvalitou zdaleka neodpovídají; z proplacené zálohy se nám nic nevrátilo; dodnes mají u nás složené pracovní náčiní; pánové jsou zřejmě amatéři bez špetky stavovské cti - ani se nepokusili o nápravu nebo finanční kompenzaci za nedokončené dílo.
Josef S. 28.5.2018 - nahlásit
Dobré služby. Majitel případné nedostatky řeší vstřícně. Doporučuji.
Petr L. 26.2.2018 - nahlásit
Práce odvedena dobře a kvalitně, hodnotím kladně.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Vysočanská 572/41, Praha 9 - Prosek, 19000
IČ: 70748225

Podobné firmy

Zdeněk Sýkora
Sídliště SNP 316, Lhenice, 38402

Dovdop
Nučická 5, Praha 10, 10000

Milan Zoubek
Oty Synka 1844/17, Ostrava - Poruba, 70800

Milan Kubíček
Pod Kabáticí 201, Frýdek-Místek, 73942

SORMIG stavební společnost s.r.o.
Pod Montací 2142, Náchod, 54701