Martina JuráškováDoporučeno

Doporučeno
Kameníci a mramoráři Obklady a dlažby Betonové a terasové dlažby Zámková dlažba Kamenný koberec Terasy Beton Podlahy

Popis činnosti

David Sedlinský se zabývá těmito činnostmi. Kameníci a mramoráři, Obklady a dlažby, Betonové a terasové dlažby

V naší prodejně si můžete prohlédnout největší nabídku obkladů z přírodního kamene a umělého kamene v České republice. Kamennou prodejnu máme v Brně, nicméně působíme po celé ČR, máme také obchodní zastoupení v Praze a středočeském kraji.

Obklady a dlažby z přírodního a umělého kamene lze použít v podstatě kdekoli v interiéru a exteriéru.

Kamenné obklady a dlažby z přírodního kamene a umělého kamene si můžete prohlédnout v našem showroomu nebo si můžete domluvit schůzku s našim obchodním zástupcem, případně zašleme malý vzorek přímo k vám.

Snažíme se Vám výběr i nákup co nejvíce zjednodušit a navíc Vám poskytnout spousty výhod. Obklady a dlažby z přírodního a umělého kamene a jejich výběr, nemusí být snadný, proto se vám vždy nabídnout jen to nejlepší a také co nejlépe poradit.

Již skoro 10 let prostřednictvím přírodního i umělého kamene zhmotňujeme lidské sny. Víme, co naši nároční zákazníci chtějí. Všechny naše výrobky se pyšní precizním provedením, životností v řádu desítek let a výtečnými užitnými vlastnostmi. V rámci umělého kamene se specializujeme na betonové obklady a sádrové obklady.

Přírodní kámen prodáváme ve vysoké kvalitě za velmi přijatelné ceny. Nabízíme velký výběr přírodních materiálů na trhu např. travertin , mramor nebo vápenec.

Zajišťujeme také zakázkovou výrobu. Jednotlivé praktické ukázky použití kamenných obkladů a dlažeb, např. obložení koupelny, dekorační stěny, fasádní obklad a podlahy z kamenné dlažby, můžete vidět v našem showroomu.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Komprdova 3786/17, Brno-Židenice, 61500
IČ: 01979931
info@stonemania.cz
737 689 615
www.stonemania.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín