INGMA,spol.s r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Přestavby a přístavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce panelových domů Interiérové přestavby Ostatní Nebytová výstavba Veřejné a areálové osvětlení Hrubé stavby Nízkoenergetické domy Rodinné domy Základové desky Rekonstrukce průmyslových staveb Rekonstrukce rodinných domů Revitalizace budov Revitalizace odvodněných ploch Průmyslové stavby Ekologické stavby Bytové domy Dřevostavby Modulární stavby

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Hrubé stavby, Rodinné domy, Bytové domy, Ekologické stavby, Nízkoenergetické domy, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce panelových domů, Základové desky, rekonstrukce nebytových domů.

Jsme specialisté v oboru stavebnictví
Rodinná stavební firma, která má za sebou více jak 30let zkušeností. Realizace staveb a technologií jsou klíčové prvky naší společnosti od roku 1991. Naše praxe sahá přes rodinné a bytové domy až po administrativní budovy, rekonstrukce a drobné stavby. To vše provádíme kvalitně v dohodnutém termínu.

30+
LET ZKUŠENOSTÍ
IngmaIngma
Drobné i rozsáhlé stavební projekty
V průběhu 3 dekád jsme získali zkušenosti v téměř všech typech stavebních projektů, včetně rodinných domů, veřejných budov, skladů, kanceláří nebo továren. Proto se můžeme pouštět do projektových výzev nejrůznějších velikostí.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Kristyna U. 10.3.2021 - nahlásit
Naprostá spokojenost se stavební společností, komunikace od začátku do konce. Celá stavba probíhá bez problémů. Vřele doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Vídeňská 11/127, Brno - Přízřenice, 61900
IČ: 25334816
DIČ: CZ25334816
ingma@ingma.cz
777 765 552
www.ingma.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

INGMA, SPOL.S R.O - obchod
ingma@ingma.cz
777 641 059

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín