PM architekti s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Projektová dokumentace Architekti Průkazy energetické náročnosti budov Inženýrské služby Projektování technického zařízení budov Stavební rozpočty

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Architekti, Inženýrské služby, Projektová dokumentace, Projektování elektroinstalace, Projektování technického zařízení budov, Protipovodňové systémy, Průkazy energetické náročnosti budov, Řízení stavebních projektů.

O nás
Jsme architektonické studio, zaměřující se na návrhy staveb, ve kterých klademe důraz na individualitu jejich uživatelů.

Vyznáváme komplexní přístup k navrhování, který spojuje estetickou, prostorovou, funkční, environmentální i ekonomickou stránku věci.

Máme zkušenosti s různorodými projekty, kterým se věnujeme od prvotní skici a nápadu, přes podrobnou projektovou dokumentaci, návrh interiéru až po dohled nad realizací.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Wuchterlova 566/7, Praha 6 - Dejvice, 16000
IČ: 07710364
karel.poucha@pm-a.cz
728 136 036
www.pm-a.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Karel Poucha - jednatel
karel.poucha@pm-a.cz
728 136 036

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín