Aleš MoravecDoporučeno

Doporučeno Hodnocení
Kancelářský nábytek Malíři a tapetáři Podlaháři Topenáři Truhláři Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Architekti Projektová dokumentace Zateplení a tepelná izolace Izolace Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Firma MORAVEC-INTERIERY.CZ se zaměřuje na tyto činnosti: Rekonstrukce rodinných domů, Úpravy bytů včetně rekonstrukcí bytových jader, Aplikace zateplovacího systému, Výroba a montáž interiérových truhlářských prvků i zpracování návrhů, Zpracování truhlářských návrhů, Práce pokrývačské, malířské a natěračské, Zajišťujeme projekční práce a poradenskou činnost v oboru výstavby, Montáž elektroinstalací, zdravotní techniky a ústředního vytápění zajišťujeme ve spolupráci s odbornými firmami, Zkrášlujeme soukromé interiéry, K nepoznání proměníme i komerční interiéry.

Tvoříme s láskou k bydlení
Navrhujeme interiéry odpovídající osobnosti klienta, jeho vkusu i finančním možnostem. K dokonalosti dovedeme i vnější prostory. Nabízíme široké spektrum služeb od dispozičního návrhu po celkovou realizaci.
Soustředíme se na vily z 20. století a zámky, ale i moderní byty a domy, obchody, restaurace nebo kluby. Každá zakázka je pro nás novou výzvou.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Marta K. 16.9.2021 - nahlásit
Firma Aleš Moravec zakázku realizuje a jsem velmi spokojená s odpovědným přístupem a vysokou odborností p. arch. Moravce.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Sokolovské nám. 373, Přelouč, 53501
IČ: 49320262
DIČ: CZ6206142107
INFO@MORAVEC-INTERIERY.CZ
604 643 460
www.moravec-interiery.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín