SCHAFFEROVÁ spol. s r.o.Doporučeno

Doporučeno
Zdravotnické potřeby Zdravotní potřeby Výživové a zdravotní poradenství Služby pro lékaře Ostatní Zdravotnické přístroje

Popis činnosti

SCHAFFEROVÁ spol. s r.o. se zabývá těmito činnostmi. Zdravotní potřeby, Zdravotnické potřeby

Zubní ordinace na klíč
Ordinace na klíč
Zajišťujeme kompletní vybavení ordinace na klíč. Od návrhů na papíře, cenových kalkulací, financování investice, zaměření v ordinaci, dohled nad řemeslníky, montáž techniky a nábytku, zprovoznění počítačové sítě, zaškolení obsluhy až po vybavení spotřebním materiálem.

Dle přání a potřeb umíme zajistit stomatologické ordinace i ordinace pro dentální hygienu.

Jak to funguje?

Kontaktujte nás s vaší myšlenkou rekonstrukce nebo vybudování nové zubní ordinace.
Poradíme vám, kde začít.
Zhodnotíme vaše prostory pro budoucí ordinaci.
Vypracujeme ergonomický návrh včetně rozmístění námi dodávaných technologií.
Vypracujeme akční nabídku na míru k vašemu projektu.
Společně si schválíme konfiguraci nabídky a znění smlouvy.
Následuje setkání s řemeslníky a předání veškerých podkladů pro stavební přípravu pro naše technologie.
Nainstalujeme a současně zaškolíme obsluhu na námi dodanou techniku německé značky KaVo a zajistíme i její servis. Záruční i pozáruční.


Naše společnost byla založena v roce 1993 zakladatelkou paní Miladou Schafferovou. Na přelomu let 2000 a 2001 proběhla transformace na společnost s ručením omezeným SCHAFFEROVÁ spol. s r.o. Hlavním předmětem činnosti je prodej materiálů, nástrojů a přístrojů pro stomatologické ordinace a laboratoře. Jsme certifikovaným distributorem zdravotnických prostředků na českém trhu. V oblasti materiálů a nástrojů zastupujeme světové výrobce značek Kerr, Pentron, SpofaDental, 3M, Dentsply, Zhermack, Coltene, Hager&Werken, Interdent, Degudent, Edenta, Medin, Safina a další.

Výhradně zastupujeme švýcarského výrobce dezinfekcí Oro Clean Chemie AG známého pod značkou OCC a australského výrobce SDI, který je výrobcem spotřebních materiálů a přístrojů jako jsou amalgámy Permite, skloionomery Riva, kompozita Luna, bělení Pola, přístroje Radii a Ultramat a další.

Specializujeme se na prodej stomatologických přístrojů značek KaVo, Gendex, Leica pod vlastní značkou SPECIAL CARE. Kompletně zařizujeme nové ordinace včetně SPECIAL CARE nábytku a DentaSun osvětlení. Více informací naleznete na www.specialcare.cz Portfolio výrobců techniky doplňujeme přístroji značek Diplomat, Bien-Air, Ekom, Metasys, Durr a další. K nabízeným přístrojům zajišťujeme certifikovaný záruční a pozáruční servis naším servisním týmem.

V oblasti ortodoncie jsme exklusivním distributorem světového italského výrobce LEONE. Více informací naleznete na www.ortoleone.cz

Sídlo společnosti je v Olomouci na adrese Andělská 29. V uvedeném sídle naleznete SPECIAL CARE showroom s kompletní funkční technikou KaVo, Gendex, Leica, školící středisko, administrativa a hlavní sklad. Pobočku s prodejnou máme v Ostravě na adrese Daliborova 7.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Andělská 774/29, Olomouc, 77900
IČ: 25866249
DIČ: CZ25866249
info@schafferova.cz
777 070 666
www.schafferova.cz
www.specialcare.cz

Kontaktní osoba

Special Care - obchod
info@schafferova.cz
777 010 180

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín